Nuraykk Sumeyyebilgi 18 haftalığiz cm unuttum ama doktor ölçünce şaşırmıştı biraz iri ve uzun dedi sanırım ben erken doğururum ☺
Momydemet Nuraykk ultrason kağıdında yazan FL değerini 7 ile çarparsaniz bebeğin boyuna ulaşırsınız 🙂
Sumeyyebilgi Sevdaelmc llFatma Hay maşallah sağlıkla kucağınıza alın benim 12 hafta 7 cm nasıl sizce kızlar
Sevdaelmc Sumeyyebilgi teşekkür ederim canım inanki o haftalarda hiç sormadım boyunu yada gr 17 den sonra sormaya başlamıştım 😊😍
Sumeyyebilgi Sevdaelmc Sevdaelmc ben çok merak ediyorum çünkü babamız da bende çok uzun değiliz o yüzden
deletedmom27371 Sumeyyebilgi bizde eşimle uzun değiliz ikimizde 162 163 arasıyız 13 haftalıkken 14 cmdi miniğim yarın randevumuz var yine ☺️ ama benim baba tarafım annem falan uzun onlara çekerse bilemem 😂😂
Jan91 Sumeyyebilgi selamm, 12+4 de 11 cm yaziyor ultrason fotografta, bana biraz uzun geldi, anlamadim ki😄bunun neyle alakası var degisir mi acaba bilmiyorum, Anne baba boy uzun, bilmiyorum ondan ola bilir mi, yoksa degisir mi
Selindrellaa Sumeyyebilgi Bi sıkıntı olsa doktorun belirtirdi illa ki canım ama 3 4 cmden bişey olmaz gayet iyi sağlığı yerinde olsun 🙏🌸