cennetkokulum_ Kızlar ilk gebeliğim bilgisi olan yazsın lütfen. 3 4 defa bıçak saplanır gibi sancim oldu ara sıra hala sancim giriyor karnımda da kasılma var sizce normal mi acile gitmem gerekiyor mu
Hellili cennetkokulum_ biraz dinlenin karnınızı okşayın geçiyorsa yalancı sancıdır ama geçmiyor canınızı acıtıyorsa hastaneye gitseniz daha iyi olabilir en aZından bi nstye girersiniz kontrol amaçlı
Yavuzz cennetkokulum_ bizde 35+3 uz bende de oluyir canm ovuyirum karnımı geçiyor sanırım yalancı sancılar
mathildaa cennetkokulum_ pozisyon değiştirince, sola yatınca, ılık dus alınca geçiyorsa yalanci sancidir bu haftalarda olur. Ama düzenli aralıklarla gelirse hastaneye git
cennetkokulum_ Hellili yattım canım dinleniyorum şu an sancim falan yok sadece belimden aşağıda ağrı var
Yavuzz cennetkokulum_ benimde çok var canm sol sırt bölgem özellikle Rabbım kolaylık versin inşallah sagkijla alırız kucagimiza Rabbım bi avazda kurtarsın hepimizi🤲
Dijvar cennetkokulum_ dün değil önceki gün 35+4 ’le doğum yaptim suyum geldi ama doktor daha önce demişti erken olabilir diye.bool dinlenin
cennetkokulum_ Dijvar sağlıcakla büyütün inşallah yarından itibaren dinlenmeye başlıycam artık şu an yatıyorum arada bi sanci girmeye devam ediyo4 belimden aşağısını hissetmiyorum hatta karnım bile ağrıyo
Hellili cennetkokulum_ hastaneye gitme imkanınız varsa gidin bence acile falan giderseniz nöbetçi ebe oluyor çünkü sancınız varsa ve bi kaç saat sürerse sonra düzenli hale gelir ve doğum başlar o zman artık müdahale de edilemez
Aycaaa571 cennetkokulum_ arada bir oluyorsa yalancı sancıdır 38. Haftadayım hala yalancı sancı çekiyorum
cennetkokulum_ Aycaaa571 sancı arada bir geliyo evet düzensiz sancı ama ağrılarım karnımdan başlayıp ayağıma kadar iniyor