Sevallaves Şehir hastanesinde 2 li tarama testi nasıl yapılıyor deneyimleyen varsa söyleyebilir mi, çam sakura hastanesinde yaptırmak istiyorum
Essimsii06 Sevallaves ultrasonda bebeğin kafa ense ölçüsü vs alıyor birde 7 tüp kan alıyorlar umarım sonuçları güzel gelir 💙
Sevallaves Essimsii06 evet o şekilde duydum da bi doktor bana daha önce perinotoloji listesine adının eklenmesi gerek gibisinden bişey söylemişti siz öyle mi yaptınız acaba onda kafam karıştı
Rabiasaglam İlk önce normal muayene esnasında ultrasyondan ense kalınlığına bakılıyo canım daha sonra ikili tarama testi için kan veriyosun sonucu özel hastane 4 5 günde çıkarıyo belki daha erken devlet 10 15 gün sonra çıkarıyo kan alıp yapılıyo yani
Sevallaves Essimsii06 Ay gerçekten mi 7 tüp çok değil mi ya💁♀️ daaha önce kesin sonuç getirmez yaptırma diyen çok oldu endişeliyim kanda ne gibi bi sıkıntı çıkar ki
Essimsii06 Sevallaves yok valla benim bişey listesine filan eklemedi kontrole gittim aaa tam zamanı ikili taramayıda yapalım dedi doktor ultrasonda ölçülerini aldı kan aldı 😅 iki gün sonra sonucu söyledi 😅 Ankara çukurambar koru hastanesi Özgür kan hocaya gidiyorum
Essimsii06 Sevallaves ya çoğu kili yaptırma ne gerek var dediler ama bi riski yok ki yaptırınca bi yerinden bişey eksilmiyorki ne bileyim yaptırdım ben ay hemde ne fazlaaaaa uzun uzundu tüplerin ikisi
Sevallaves Essimsii06 özel hastane olduğu içindir canım ben şehir hastanesine gidiyorum ondan farkediyo demekki
Sevallaves Essimsii06 zaten kansızlık var bende kanımın yarısı gidecek desene 😂 doğru diyosun ya ne eksilecek yaptırınca daa kötü bişey derse evham yapar kafama takarım, genellikle öyle diyenlerin gayette sağlıklı çocukları oluyo