Nazli_ayar eymeninannesi123 benim canım 4 haftaliktan beri ekşi cekiyor. Hemde öyle böyle değil yani aşırı canım istiyodu. bu yüzden kiz diye düşünüyoduk ama oğluşum oluyo 🤭 Şu an 34 haftalığım. Hâlâ ekşi istiyo canım. Hatta ben vişne suyunu ekşi olduğu için icemezdim ama şimdi bardak bardak götürüyorum.😁 daha yeni yeni Arada bir tatlı yeme isteği geliyo ama öyle canım çok çekti diyecek kadar değil.
Klbkkk eymeninannesi123 ilk zamanlarda açık sarıydı sonra koyulasti canım normlde idrarimda koku olmazdı hamile kaldıktan sonra kokuda var
Ceyhansu eymeninannesi123 valla canım hiç bi bilgim yok çünkü öğrendiğim gün kayınbabam vefat etti iki ay sonra da babam vefat etti oyuzden çok dikkat etmedim
elifinilki27 eymeninannesi123 Genellikle tatlı istiyorum ama ekşi istediğim de oldu onun dışında hamileliğimin başından beri erkek çocuğu görüyordum rüyamda erkek oldu hissettiğimde erkekti
eymeninannesi123 Mervepera ayy ne güzel idrar rengin koyu mudu kız bebekte öyle olur derler açık olunca oglanmis benim çok açık bende kız istiyorum Cook 😔
anonymous eymeninannesi123 idrar rengiyle alakalı değil cok su içersen açık renk olur 🤷🏻♀️ Benim kızım olcak çook açık renk idrarım çünkü sıvı alımına çok dikkat ediyorum bol su içiyorum
Mervepera eymeninannesi123 valla idrar rengiyle şu içmenin alakası var bence 🤣 hamile değilken nasılsa hala öyle devam 🤣🤣🙈
Esay_50 eymeninannesi123 valla bende 3 hamileligimdede aabah bulantilarim asiri kusmalarim Oldu ve 3.de de hep tatli seyler yedim :)
ege_ayaz_mom eymeninannesi123 ben iki oglumdada oğlum olacağını hissetmiştim öylede oldu 3. Hamileyim bundada hep kız hissettim buda kız olucak inşallah 14 günümüz kaldı 🙏🥰
Gulsumelif eymeninannesi123 ilk hamileliğimde tatlıdan tiksindim kızım oldu şimdi ise sadece tatlı yiyorum ekşi şeylerle hiçç aram yok erkek dendi ama bakalım 😇🥰
Fatmakara97 eymeninannesi123 çok kız istiyordum ama hep erkek olacak gibi hissediyordum. Kız olduğunu öğrendik. 🥰🤲 ye ekşiyi doğur ayşeyi tuttu bende ama herkeste tutmuyor. Ve 37. Haftaya gireceğim ama mide bulantım 7. Haftadan beri var 25ten sonra azaldı ilacı bıraktım ama hala çıkarıyorum ara ara. Bide çikolata asla yiyemiyorum midemi bulandırıyor ağzımda büyüyor
Deletedmom154 deletedmom87894 sabahta hatta hic olmuyordu..hep tatlı tüketiyorum .bulantim kese sağdaydı ama bebiş göstermiyor doktorum kizlar nazlı olur diyor ama
eymeninannesi123 Sağsalim doğsun sağlıklı olsun da ama kız çocuk hevesi kalmasın istiyorum içimde ama bu devirde 2 çocuktan fazla düşünmüyorum durumum iyi olsa üçüncü yu de düşünürdüm
Diaayse eymeninannesi123 erkek hissediyordum ilk başından beri ve çıktı birde karnım sivriydi görüntü olarak gören oğlan olcak belli diyordu oda cıktı
Marisii Kızlar cok şükür kusmam yok, minik bulantı oluyo nadir, ama bütün etlerden tksindim balık tavuk köfte, cinsiyetle bi alakası var mıdır :)
eymeninannesi123 12 haftalık cinsiyet belli olurmu bende cuma günü gidicem hastaneye 12+4 olucam tahminde bulunur mu doktor