Asiyes Merhaba anneler 31+3 suyum 7 ve bugün Zeynep kamil hastanesi yatışım verildi , benim gibi olan var mi tecrübeli olanlar ? yapılacak bşrşey de yok nst takibi ve su takibi , yaşayan var mı ? Bana da dua edin nolur kızım zamanında gelsin
Dilan4731 Asiyes hayırlsıyla gelir insallah cnm canını sıkma kontrol altındadın zaten sende bebeğin de doktorlar birşey dedimi doğumla ilgili
Funday35 Asiyes Geçmiş olsun canım daha önce benimde suyum geliyordu az az çoğalsın diye çok araştırdım havuç suyu ve deveci armutu bebeğim suyunu arttiriyormus birde biri söylemişti göbek deliğinden bebeğin kesesine suyu takviye ediyorlarmış bazı hastaneler
Simay789 Asiyes Ahh bacım seninle konuşmuştuk belki hatırlarsın benimde suyum azdı 35 haftalık oldum suyum gayet iyi ama durmayan sancım var bende hastanede yatıyorum.suan
Simay789 Asiyes İdare eder ama devamlı sancılarım.ve kasilmalarim var bebis haraket etmiyor diye geldim büyük ihtimal doğum olacak bebiş en son 2 kiloydu
Hellili Simay789 öyle düşünmeyin benim de asla durmayan sancılarım vardı bana da rahim kalınlığın bi cm daha düşerse doğum dediler de yoğun ilaçlarla serumlarla sancılarım durdu ama tabi açılmam falan yoktu doktor yine tabi sancı çıkmayacağının garantisini vermedi inşallah sizin de durur da bebişiniz zamanında gelir
Asiyes Simay789 allahım yardımcımız oldun ultrasonda kilo söylemediler mi ? Toplamıştır 2 yi aşmıştır
Dilan4731 Asiyes Asiyes üzülme cnm doktorlar bizden daha iyi bilir işlerini sıkma canını Allah hakkınızda hayırlısını versin insallah kazasız belasız kucağına alırsın ♥️🤲🏻
mutluaile11 Asiyes ben yaşadım canım aniden suyum geldi acile gittik ve yatış yapıldı kesem patlamış. 31de hastaneye yattım ciğer geliştirici iğne vurdular 33+3de bebeğe enfeksiyon gelmesin diye suni sancı ile dogum yaptım. Bebeğim 1800 doğdu kuvezde kaldı 3 hafta sonra cikti bucuk kg ile çok şükür 6aylik oldu bile zaman Cook çabuk geçiyor sıkma canını 😇🙏🙏 bu arada yatisim yapılırken 1800du 15 gün sonra doğum yapınca 1800 dogdu