Adensu_ Selam kizlar Hala belirtilerim oldugu icin supheler icindeyim, adetimde 1 gun gecikti hem oylesine hemde merakimdan denemek istedim Wis inanirmisiniz boyle seylere? Deneyen oldu mu yada baska yontemlerinis varmii
Nihal-7 Adensu_ her denediğimde pozitif gösteriyordu ama testte negatif görüyordum 🙋 Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin 🌼
BusePolat Karbonatla öğrenebilmek için bebeğin 3 4 haftalık olması lazım yani idrara geçmesi lazım şuan yapsan olmaz yani denedim ben suan 11 haftalik hamileyim kanda öğrendim ilk adetim 1 gun geçmişti benimde bence kan tahlili vermelisin
Sevimlianne_adayi yigitege_annesi şuan bende yaptım kabardı test yaptım çizgi yoktu ya da silik birley var ben göremiyorum anlamadım gitti
Cano26 Bende yapmıştım meraktan köpürmüştü hamile olduğumu biliyordum ama meraktan denemek istedim köpürmüştü
Fatnur38 Benm bugun 2.gün gecikmenin dün olmam lazımdı olmadm Bugunde olmadım agrı sızı yok öyle bir belirti yok ama sanki gögüslerim bubay büyüdü bide bugun Bi ara basm döner gibi oldu hayırlısı ama merak edyorm bakalm senin belirtilerin neler
Adensu_ Fatnur38 insallah hamilesindir canim bendede ayni belirtiler var + beyaz akinti/ yumurta gibi akinti var.. kasiklarim agriyor ve asiri gazim var kendimi cok siskin hissediyorum, ara ara ateslenmede oluyor bende Normalde bugun adet olmam lazimdi olmadim bakalim hayirlisi
Fatnur38 Adensu_ insallah sende hamilsindir canm 🙏 belirtilerin baya varmıs senin benm öyle aman aman yok ama sen sanrm gebesin insallah 😊😊 ğüzel haberlerini verirsin
Adensu_ Fatnur38 kan testi yaptim 4 gun once negatifti :( adetime daha 3 gun vardi. Sonradan pozitif olurmu bilmiyorum ama hayirlisi😢
Bertasi25 Adensu_ ben yaptım köpürdü sonra dedim bakım elimde yapsın nasıl olucak sonra baktım onda da köpürdü demekki herkesde oluyor ama negatifti o zaman yani şuan tabi hamileyim ama ben kan verip öğrendim ve sadece 1 gün geçikmem ile