ozgul23 Merhaba anneler 24 haftalık gebeyim dün felaket bir karın ağrısı ve afedersiniz ama makata ve vajinaya baskı ile acile gittim benzesin baş geliş pozisyonda oldugunu söylediler acilmam yokmuş nst de sancı çıkmadı erken doğum riski olabilir dediler bu haftalarda bebeğin başı aşağıda olup geri düzelen oldu mu yardımcı olun lütfen 😢😢
Ozgesah355 ozgul23 benim 20 li haftalarda döndü bidaha hiç değişmedi ve 36 yım şuanda gayet normal yani bebek döndü diye erken doğum riski ne alakaymş bebek döner sürekli sonuçta yeri daha geniş
Hhilall ozgul23 22. Haftfa bası asagıdaydı 25. Haftadayoz yekrra yukarı cıkmıs. Kafası asagıdaykrn dokyor bır sıkıntı olmadıgını sylemıstı geecı
Cigdem91 ozgul23 30+2 de bugün banada baş geliş doktor çok şükür sıkıntım yok şimdilik her gün yürüyüşümü yapıyorum baş gelişin ağrı yaptığını bilmiyordum 😕
Ozged ozgul23 21. Haftadan beri baş aşağıda bebeğim 32. Haftadayım hala doğurmadım korkmana gerek yok ☺️
Busekoraysen Benimde 25 haftada bebegin başı aşşagıya dönmüştü doktorum çok fazla hareket etmememi bol bol dinlenmemi söyledi şuan 32 haftalığız hala baş aşşagı pozisyonun da sizde hareketlerinizi kısıtlarsanız birşey olmaz allahın izniyle
ozgul23 Burcu59 Ilaydaafra5 Busekoraysen peki sancilariniz oluyormuydu canım sizin de benim popomda bile bir baskı var fazla hareket etmemeye çalışıyorum ama gurbetteyim kimsem yok herşey maalesef bana bakıyor bebeğin hareketleri hep göbeğinin üstünde oluyor ve bu iki gündür felaket hareketli baş aşağı olduğu için mi acaba
Ilaydaafra5 Canim benim basindaan beri basi assagidaydi hic hukarda degildi banada oyle dediler ve suan 40nhaftayi doldurdum doguramiyorum o.kadar sitres yapma sadece kendini yormamaya dikkat et
Burcu59 Benim 18 haftadan beri bas asagıda duruyor. Ve hic problem olmadı. Hatta 3.kez sezeryan olacagim carsamba gunu 39+4 te doktorum son 1 hafta yat dinlen dedi. Yine dinlenemedim ve gelen giden yok. Yani cok sorun teskil eden bir durum degil sanirim. Nerdeyse her sabah markete gittim geldim poset tasidim hal araba sürmeye bile devam ediyorum illa disari cikiyorum hergun cok sükür bu günleri gördük. Panik yapmayin.😊
Ilaydaafra5 ozgul23 hic sancim olmadi doktor yat dmeisti ama hic yatadim bas assagida oldugu icin hareketlerini cok hissedebilirsin ☺
tutu11 Detaylı USG de bile bas geliş duruyordu bebegim. Suan 33.haftadayim hala bas asagi, dogum pozisyonunda duruyor
Ozlmun 28. Haftadayım nerdeyse 3 haftadır başı ve hatta plasentası aşağıda sadece baskı yapıp sancı oluyor ama doktor öyle panik yapıp korkutmadı beni..
Oglununannesi ozgul23 canım benim iki gebeliğimdede 23-25 haftalardan sonra hep o pozisyondalardı sıkıntı olmadı korkma bak şuan 36. Haftamdayım Allahın izniyle