Mylittlebabyyyy Merhaba arkadaşlar ben çok kötü grip oldum boğazlarım ve göğsüm fena ağrıyor ağlayacak derecedeyim önerilerinize ihtiyacım var
Puki Mylittlebabyyyy ıhlamur kaynat balla karıştır iç, limon sık balla aynı şekilde içebilirsin, ılık duş al, bol bol su iç, mandalina portakal faln ye, ve istirahat et dinlen
Helin1608 Mylittlebabyyyy portakal yedim süt içtim başka bisi yapmadım hastalığım toplam 5 gün sürdü şuan sadece burnum akiyor
Seyma_ck Mylittlebabyyyy zencefil,bal,limon karışımı yaptım ben ve sirkeli çorap(sirke+su)giydim o beni terletti ve rahatladım.Burnum tıkanıktı sinüs box la açtım sabah-akşam
Mylittlebabyyyy Puki Cok teşekkür ederim şimdi bal limon yaptım yedim İnşallah iyi gelir hamileliğimin üçüncü haftasında da olmuştum ve on gün atlatamamistim smdi de grip oldum 😔
Puki Mylittlebabyyyy bende grip oldum aynı çok ağır atlattım 1 hafta da anca geçti ama bende bittim yani şükür inşallah Bi daha olmam sende bian önce atlatırsın inşallah
Mylittlebabyyyy Puki Cok zor geçiyor grip canim İnşallah atlatirim burun tikanikligi da var miydu sende bende o da var
Puki Mylittlebabyyyy vardı evet bende tat koku yoktu burun tıkanık öyle bi şeydi boğazım da açıyordu yani zor oldu benim gribim
Mylittlebabyyyy Limon limonlu bak ve mandalina yiyorum canlarım teşekkür ederim gece hiç uyuyamadım acidan atlatirim İnşallah
Mylittlebabyyyy Ben de tavuksuyuna çorba mandalina ve sürekli bal limon yapıp yiyorum İnşallah atlatriim zencefil bal limonuda yapicam İnşallah marketten zencefil alıp taze mi toz mu kullanıyorsunuz acaba zencefili
Minikpanda6 Mylittlebabyyyy anam sımdıkı grip gecmiyir ki geçse bile 1,2 haftaya tekrar geliyo öldük öldük
Polenpolen52 Minikpanda6 ya 2 hafta once ıyılestım bu aksam burnum tıkandı akıyor, oturdum aglıyorum tekrarmı grip olucam 😭😓
Mylittlebabyyyy Ayenn arkadaşlar ya geçmiyor çok zor gece gozyme uyku girmiyor burun tıkalı boğaz acisi ağrısı var göğüs agriisii var cok.. Rabbim şifa versin İnşallah atlatırız çok zor 😔