Gulsunoyku 28 haftalik gebeyim 2 hafta önce doktor kontrolüne gittiğimde çatımda ağrı vardi alttan ultrasonla baktı rahim ağzını falan ölçtü sorun yok ama idrar testi ıdrar kültürü ve kan testi yapalım dedi idrarda enfeksiyon ve kültürde 100.000 koloni cıktı antibiyotik verdi ama kullanmak istemiyorum erken doğuma falan sebep oluyor diyorlar ilaç dışında nasıl düzelir bu enfeksiyon sadece çatımda ağrı var akıntı sızlama vs yok
BusraBaturu Gulsunoyku kullanman gerekiyor hamile kaldımdan bu yana be iğneler serumlar antibiyotikler kullandım sonuç Bebek assagı indi ilaçlarla topladım Suan yıkarsa mutlaka kullan benim koloni 50.000 çıkmıştı ve tüm antibiyotiklere direcli
Busekoraysen Bol su içmenin çok yararı var ama enfeksyon gebelikte çok tehlikeli birşey doktorunuzun verdiği antibiyotikleri aksatmadan kullanın korkutmak istemiyorum ama ilk gebelik kaybımın bu yüzden olabildiğini söylemişti doktorum
Ebrus25 Busekoraysen ben suanda ayni durumdayım kayıp derken nasıl yanı anlayamadım . Allahım bin yardımcınız olsun banada tavsiye verirmisinjz bugün başladım antibiyotik kullanmaya .
Meriz Ben hamileyken 3 defa antibiyotik kullandım. Kulkanmazsan bebek enfeksiyon kapar. Doktor vermis vardir bir bildigi
PasaninAnnesi Bende kullaniyorum suan kullanin mutlaka yapacak birsey yok enfeksiyondan korunmak icin