Merhaba kızlar☺️ 38+4’te bebeğimin zaten ters olması makat geliş olması dolayısıyla sezaryenle doğum yaptım. Her şey gerçekten oldukça olumlu geçti ve ben canı çok kıymetli bir insanımdır. Ailem, çevremdeki herkes asla dayanamayacağımı zor bir süreç olacağını düşünüyorlardı ama öyle olmadı. Ameliyat günü girişim yapıldıktan sonra sadece üstümü değiştirdim ve beni ameliyathaneye aldılar sondam orada takıldı uyuştuktan sonra zaten girişi hissetmedim ama sonda çıkarılırken de asla hissetmedim hiç korkmayın. Daha sonra anestezi uzmanı geldi konuştuk süreci anlattı damar yolunu açtı doktorum geldi belden iğneye geçildi herkes çok iyiydi doktorum o sırada sarıldı ve belden iğne için biraz bastırdı iğne asla acı vermedi kendinizi salmanızı istiyorlar ve hemen bitiyor hiç korkmayın ne kötü bir his ne elektrik çarpması gibi bir his hiçbir şey hissetmedim sonra yavaş yavaş uyuşuklu geldi ayaklarımı kaldıramamaya başladım onlar test ettiler ve uyuştuğum belli olduktan sonra ameliyata başladılar. Kesinlikle acı ağrı vs hissetmedim anestezi uzmanı hep başımdaydı tek tek anlattı konuştu ben kesinlikle sakinleştirici istemedim çünkü alanlar bebeğin çıkış anını hatırlamadıklarını söylemişlerdi ben görmeyi çok istedim çıkma anında çekiştirme vs hissediliyor ama gram acı yok sonra bebişim dünyaya geldi doktor gösterdi hemen gerçekten o an tek düşündüğümüz onun sağlıklı olup olmadığı oluyor☺️ Hemen ilk kontroller için brbişi aldılar sona yine getirdiler yanağıma koydular öptüm kokladım mis gibiydi bebişi babasının yanına gönderdiler 20 dakika sonra da ben çıktım çıkarken de kendimdeydim ailem ameliyathanenin önündeydi onları görmek iyi geldi. Karnıma bastırma işlemini ameliyat biter bitmez ameliyat maşasındayken yapmışlar ben hiçbir şey hissetmedim akşam 7 gibi ilk yürüyüş için geldiler sonda çıktı hiç acı olmadı kalkarken tabii ki zorlandım neticede organlar yeni yeni yerine yerleşmeye başlıyor bir ağrı oluyor ama canı kıymetli olmama rağmen dayanılmayacak bir şey değildi bunu net olarak söyleyebilirim. İk yürüyüşten sonra bol su ve kayısı hoşafı içtim 1-2 saat aralıklarla eşimin yardımıyla hep yürüdüm yürüdükçe açıldım hatta ertesi gün eve döndüğümde 2 kat merdiven çıktım o çok iyi geldi. Bebişim doğalı bugün tam 7 gün oldu ama açıkça söyleyebilirim ki 2.günden itibaren gayet rahattım dikişler konusunda hiç sorun yaşamadım. Kendinizi asla korkutmayın kimsenin korkutmasına da izin vermeyin Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin☺️