Songulykilicc Anneler, 22 haftalık hamileyim son 1 haftadır dikkatimi çekti sebebi neyden acaba her gebelikte görünür mü kimlerin var acaba
poncikveannesii Songulykilicc her gebelikte görülür normal birşey korkmayın doğuam kadar koyulaşır doğumdan sonra geçiyor 😁
Lavantakokusu Songulykilicc linea nigra dediğimiz göbek çizgisi o, artan östrojen hormonunun kaynaklı diye biliyorum. Benim göbek deliğimin üst tarafında bile var 😌
Mlhameliha Songulykilicc bende de var canım aşağıdan yukarıya doğru koyu kahve rengi çizgi oluştur bekarken göbek değilim hemen altında çok az vardı ama şimid 37 haftalık hamileyim çizgi uzadı ve rengi baya koyulaştı
ElifB08 hanife-71 bence cinsiyet değil de genetik olabilir mi.. benim bebede erkek ama bende ki çizgi varla yok arasında dikkatli bakınca görülüyor 😅
Mihribancglr hanife-71 benim bebeğim kız bende aşırı koyu oldu kızım 3. Ay 13 günlük oldu hala geçmedi 🙈😂🥰
Songulykilicc Mlhameliha bekarken yoktu benimde yeni dikkatimi cekti daha önce yoktu nerden cikti bu diye merak ettim 😂
Songulykilicc Gamzeli2451 yaa 😔 inşallah benimki esmerlesmez ya galiba haftalar ilerledikçe öyle oluyor ☺️ ne zor süreç tepeden tırnağa değişiyoruz😔
Sevinc86 Songulykilicc Erkek kiz fark etmiyor herkezde cikiyor o cizgi hormanlar yüzünden Dogumdan 6-7 ay sonra geciyor kendi ..
Gamzeli2451 Songulykilicc Evet eski halinden eser olmuyor her yerin acikiyor yirtiliyor karariyosun işte dehisik değişik haller ☺️🥰
Durunbigeldim Songulykilicc evet normal linea nigra çizgisi denir normalde beyazdır görülmez gebelikte koyulaşır. 3 ay olucak doğum yapalı gitmedi henüz bende
Songulykilicc Durunbigeldim yaa gider inşallah ☺️ bu arada Allah bağışlasın Rabbim her annenin sağlıcakla doğum yapmasını nasip etsin inşallah ❤️🙏
hanife-71 ElifB08 genetik derken? valla ben bi cok blogda ve yazida okumuştum erkek bebegi olan hamilelerde daha koyu gobek deliginden aşağıya oluyo diye sayet bendede baya koyu çünkü 😊
Mom3834 Songulykilicc östrojen hormonun artmasından kaynaklanıyor o koyuluk normalde o cizgi beyaz oldugu icin farketmiyoruz, göbek altında olabilir, göbek altından gögüse kadar olabilir.. cinsiyetle de zerrece alakası yok :)) o baya bi hurafe
Songulykilicc Mom3834 Şuan göbek altından aşağı iniyor hafta ilerledikçe göğüse kadar gidecek demekki ☺️ sağlık olsun tepeden tırnağa değiştik resmen Allah’ın himeti 🙏❤️
Songulykilicc Lavantakokusu yaa maşallah Rabb’im sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Doğumunuzu kolaylaştırsın inşallah🙏😍 zaman geçmiyor bir türlü bakalım ben 36 olana kadar… ☺️