Nihan_35 gulnurkrms benim arkadaşım cuma günü hafif uyuşturma dozuyla 2 çekim bı dolgu yaptrdi özelde canim beraber gittiğimiz için biliyorum 28 haftalikti☺️
Melekk-911 gulnurkrms 7 haftalıkken kanal tedavisi yaptırdım. Ama hamilelikte röntgen e giremeyecegim için şimdilik gecici dolgu koydu doğumdan sonra tamamlayacak
nuredves18 Sadece ikinci trimester da kadın doğum doktorun uygun görürse yapılıyormuş üstelik dolgu değil bu sadece çekim için geçerliymiş. Bana böyle bilgi verdi diş hekimim
Kubrailkan Benim kanal tedavisi görmem gerekliydi. 2.trimesterdeyim. diş doktorum kadın doğum doktoruma yapacagi işlemleri yazdı izin istedi. Ama yaptırmadım 😅🙊
Elifsmomm Bende pazartesi günü kanal tedavisi yaptıracağım kadın doğumcum adrenalinsiz lokal anestezi ile işlem yaptırmama izin verdi ama tedirginim yine de tecrübesi olan var mı başka
tgba-17 Ben klinikte çalışıyordum ilk 3 ay ve son 3 ay da işlem yapılmıyordu ki korkan hastalarda eğer korkma gibi bir problemimiz yok ise sorun olmaz kendinizi sıkmayın yeter