sabirsizmomy Minikkbebegimm benim göğüs hassasiyetim olmadı. İlk belirti yoğun akıntı olarak kendini göstermişti ardından kasık batması yaşadım ve adetli gibi bi bel ağrısı
sabirsizmomy Minikkbebegimm aynen oldu akıntım da afedersiniz sarımsı sümüksü uzayan bi yapısı vardı yoğundu
Miramm2601 Ben varım 😄aşırı dolgunlaşmıs hissettim ve ağrıyordu ve belim çok fazla agrımıstı adetime üç dört gün varken bu belirtilerden anladım
Minikkbebegimm Sermec27 çok teşekkür ederim adetim hic gecmezdi 3 gün gecikti ama göğüslerde birşey yok merak ettim test yapmadm korkuyorum bide ha oldum ha olacagm diye
Minikkbebegimm Sermec27 yarın sabah yapmayi düsünyrm dua edin 😔 2 senedir bekliyorm bide adetten önce mutlaka yogun yapışkan akıntım gelr snra adet gelir anlarm ki adet olacam bu ay olmadı o suan akıntım da yok anlayamadm
Sermec27 Minikkbebegimm inşallah vardır bende cok bekledim 2 evladımı kaybettim 4. Yılımda kucağıma aldım oğlumu darısı başına inşallah 🤲
Zeyneptuba Minikkbebegimm ben öyle öğrendim halada yok canım bence en başta abartı bi belirti olmuyor
Minikkbebegimm Zeyneptuba 3 gün geciktim normalde hic gecikmem göğüslerde belirti yok ama kafam sersem gibi,adet öncesi gelen akıntım gelmedi hic, akıntım da yok
babynil @Minikkbebegimm gebelikten once kimyasal yasadim goguslerim o kadar sisti hassaslasti ki hic bi sey giymek istemiodum. Bunda hic bir sey olmadi dedim heralde hamile degilim ama hamileymisim
Minikkbebegimm babynil bende öyle diyorum 3 gun geciktim evde test var korkumdan yapmadm düşünün 2 senedr beklyor olmama ragmen. Olsaydı göğsümde belirti olur diyorum. Dua edin nolur
prensesafra1_ Minikkbebegimm benim her adetten 1 hafta öncesi göğüs ağrım başlardı. Hamile olduğumu öğrendiğim ay tek şüphem göğüs ağrımın olmamasıydı. Ve doğru şüpheymiş😂
Minikkbebegimm prensesafra1_ benim adetlykende agrımaz ztn. Benim adet olmadan önce yoğun yapışkan sarı akintm gelir her ay ve ardndan adet gelir bu ay o olmadı adetim 3 gün gecto dua eder misiniz insallah vardr