minnosbirkiz merhaba, ben mayıs ayında histeroskopi oldum aynı sizin gibi rahim yapışıklığından, öncelikle bu süreçte doktor gerçekten çok önemli yani ameliyat için kaç doktor gezdim hepsi bu ameliyatı yaparız ama rahim tekrar yapışır yeniden ameliyat gerekir dediler 3 kürtajım vardı artık umudum kırılmıştı psikolojik olarak çok yıprandım ama üzülmeyin öncelikle herşeyin bi çaresi var, en son tavsiye üzerine mehmet tufan babayiğit e gittim istanbul pendikte oturuyorum, ilk defa tufan bey bana net konuştu ben bu ameliyatı yaparım rahim çokda güzel açılır tek seferde kurtulursun dedi, diğer gittiğim yerlere göre biraz pahalıydı 12 bin verdim ama çok şükür tek seferde düzeltti, hatta rahim filmi çektirdiğim yer bile bu ameliyatı kim yaptı diye sordu, ameliyattan sonra 2 ay hormon ilacı kullandım adet düzenim bozulmadı ameliyatım 1 buçuk saat sürdü 4 saat hastanede yattım aynı gün eve çıktım normal hayatıma döndüm, doktor bu süreçte çok önemli her doktor bu ameliyatı iyi yapamıyor basit gibi duruyor aslında detaylı bir işlem, ama umutsuz olmayın dua edin ve inanın, bende zorlu yollardan geçtim ama çok şükür ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım şuan 4 buçuk aylık hamileyim 🥰