Krks Mrb bayanlar, 2 hafta önce bebeğimin başında kist olduğu söylendi yarın detaylı ultrason var çok korkuyorum. Acaba basına böyle birşey gelip daha sonra kisdi kaybolan oldumu
Ezcez Krks canim net degil hic bi zaman hamileligini zehir etme kist kaybolur tum hamilelikte icini ferah tut
NYC Krks hamileliğinde arkadaşımın bebeğinin karnında kist olduğunu söylemişti doktoru. Doğum sonrasında geçip hiç birşey kalmadığını söylemişlerdi. İçinizi ferah tutun inşallah sağlıklı, sıhhatli, mutlu kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.
FilizDemir Krks bana da beyninde ufak bi kist var dedi ayrıntılıya kadar geçer dedi baya araştırdım sordum buraya da yazdım kimin başına geldiyse kendiliğinden kaybolmuş doktorum da bana öyle dedi en son biri çocuğuna güven dedi çok etkilendim güvenicem sende güven düşünmüyorum bile sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
ElifNrkly Benimde 16. Haftamda aynı şeyi söyledi bende ayrıntılı Ultroson bekliyorum ama doktorum doğum olana kadar geçmeme ihtimali çok düşük endişe edeceğimiz bir şey yok diyerek baya rahatlı beni. Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏼
FilizDemir Krks söylediği ilk gün çok bunalmıştım sonra geçti takmıyorum çünkü eğer gerçekten problem olsa başka şeyler de çıkardı doktoruna güven tatlm doktorlar zaten iyi yada kötü gördüğünü söylüyo ve kolay kolay düzeltebilecek bişey demiyolar eğer bunu diyebildiyse vardır bi bildiği
Krks FilizDemir yarın tekrar gidicem inşallahh hayırlı haberlerle dönerim rabbim bütün hamilelerede evlatlarınada şifa versin inşallah