e-keskin Kızlar 27 haftalık hamileyim bebeğimin böbreğin de genişleme olduğunu söyledi doktorum biri 4 mm diğer 5 mm aynı durumla karşılaşanlar var mı nasıl bir yol izlediniz
Makif2112_ e-keskin doktor benimki ede büyüdüğünü söyledi bu kontrolde gene bakacak erkek bebeklerde normal olabileceğini söyledi
Didemmmmm e-keskin benim oğluma da çok hafif derece de olduğunu 37. Haftada söylemişti. Erkek bebeklerde oluyormuş 39. Haftada olmadığını söyledi. Kendiliğinden geçiyormuş
Merveonay e-keskin evet canım bizdede vardı genelde bebeklerde görülen birşeymiş zaten doğduktan sonrada aynı sıkıntı devam etti ama sürekli takip etti doktorlar 1 yaşına doğru eşitlendi normale döndü korkulacak birşey değil ❤️
e-keskin Bebeğim erkek sizde de mi doktor takip edeceğini söyledi Makif2112_ siz kaçıncı haftanız söyledi büyüdüğünü
deletedmom27371 e-keskin erkeklerde genelde çıkıyorum benim bir tanıdığımın da çıktı çok sağlıklı şuan bebeği
_Meryem Benimde 22 .haftada ayrıntılı ultrasonda vvar dediler biri 5 mm biri 6.7 mm izlenmesi gerkiyomus bende çok korkuyorum inşallah gecer
Adileeselvi e-keskin aynı durumu bizde yaşadık 22 haftalık iken perinatoloğa yönlendirdi doktorum erkek bebeklerde görülüyor Muş çoğunlukla takip edildi ve anne karnindayken düzeldi sıkma canını sen hiç
e-keskin İki testim normal çıktı kızlar internette okuduğum daha kafam karışmaya başladı down sendromu olma ihtimali var diyor ondan çok korkuyorum