Emirasaf-annesi 34 haftalığız pazartesi randevum var nst ye gireceğim aç mı gitsem tok mu iyi sonuç alırım çünkü kasılmalarım var ağrım çok
Ceyduygu Emirasaf-annesi Nst sancı ve bebeğin kalp atışlarını gösterir yani açlık veya tokluk fark etmez ama hareketlerini de gözlemledikleri için tok gitseniz daha iyi olur
2melekannesi_ Emirasaf-annesi tok olmanız lazım. Ben bir sefer kahvaltı yapmadan gitmiştim aç hissetmiyorum diye ama bebek açmış içerde ve düzgün sonuç alamamıştık doktor bişeyler ye tekrar gel dedi o şekilde düzgün çıktı
Senanrrr_06 Emirasaf-annesi doktorum hep belirtir tok karnına diye açsan bişeyler ye öyle nst ye baglayalim der.
Piraye2021 Nst yi doktordan önce çekiliyoruz ya sonra çekilsek de olur mu ? İdrarda protein kaçağı tahlili yapacak da aç olmak gerekiyor galiba.
Crcs Emirasaf-annesi güzelce yiyin şeker ya da başka rahatsızlığınız yoksa yasak olmayan bebeğin sevdiği şeyleri de yiyin. 2 günde 1 nst çekiliyorum ve beğenmeyip tekrarlıyor doktor. Yiyin için tuvaletiniz olmasın yani sıkışık hâlde girmeyin 🙋🏼♀️
Semakacan Emirasaf-annesi ben gittiğimde bi kadın daha gelmişti aç olduğunu söyledi yarın tok gel dedi
Selen_eymen Emirasaf-annesi acken almıyorlar her hafta giriyorum. Yemek yiyip gidiyorum yinede uyanmıyor. Çikolata vişne suyu iç gel diyip tekrar alıyorlar. Acken almazlar
okwestt Emirasaf-annesi tok gidin ve girmezden 5 dk önce çikolata ve meyve suyu için öyle daha çok hareketleniyor ve güzel sonuçlar çıkıyor ortaya oradaki hemşire öyle dedi bana 🥰