kizannesi_1004 Merhaba kızlar 34+3üz bugün doktorum 16 gün sonraya tarih verdi 36+5 olacağız o zaman çatı muayenesi de yaparız dedi. Ya erken mi acaba doğumu tetikler diye de korkuyorum. Doğumu tetikler mi bilginiz var mı ?
bebegimizibekliyoruz1 kizannesi_1004 33 de ve 34 de oldum şu an 35+5 im doğumum tetiklenmedi tetiklenicek olsa neden 40 42 ye kadar millet beklesin doğum için çatı muayenesi yapıp hemen doğumu tetiklerler
Gulsen54 kizannesi_1004 Cok okudum formda o haftalarda yaptıran çok var birde daha uygulama bugün yazdı 36 ile 38. Haftalarda yapıyor doktor diye ama ben daha bugün oldum 38 haftam doldu öyle uygun gördü doktorum
kizannesi_1004 Valeria teşekkür ederim.içim rahatladı olalım bakalım muayeneyi öyleyse doğum hakkında ne yapacağımızı öğreniriz hem
kizannesi_1004 bebegimizibekliyoruz1 ay bilemedim birkaç kişiden öyle duydum da teşekkür ederim içim rahatladi
Gulsen54 kizannesi_1004 Aslında çok kısa bir uygulama kendinizi kasmazsanız çok az acılı bir işlem degil ben birde 3. Aydan beri birliktelik yasamıyordum daha korkarak gitmiştim canım acır diye çok şükür Su an hiç bir sıkıntı yaşamadım leke de yaşamadım aslında korkulacak bir işlem değil merak etmeyin doktor risk almaz kendinizi rahat hissedin