hanzade0 vallahi bende çok yaşadım o durumları 😂 neler yaptım neler yok yarım saat bacaklarını kaldır yok ayağını Çek yüzüstü yat sola dön sağa dön çok afedersiniz ama işte dog pozisyonu övülasyon testi aklınıza gelebilecek bütün herşeyi denedim soğan kürü incir kürü hayıt otu çakşır suyu keçi boynuzu promen K herşeyyyy 😅 her ay en az 2 gebelik testi ve kendimi her ay hamile sanmam 🤦🏽♀️😂 klomen çatlatma iğnesi tedavisi ve aşılamanın ardındanda olmayınca artık tüp bebek yapmak zorunda kaldık canım ama bizim çok sonradan öğrenmemiz sonucu bayağı sıkıntılarımız vardı eşiminde benimde eşimde çift taraflı varikosel morfoloji bozukluğu bende hele ne arasan çik kisti polip adenomyosiz 😂😊 bizim süreç biraz yavaş ilerliyor ekimde başladık canım yumurtalar toplandı 4 tane sağlıklı embriyomuz oluştu ardından polip ameliyatı geçirdim hatta bugün kist ve adenomyosiz için geçici menepoz iğnesi vuruldum 🤦🏽♀️ Ama şubatta transfer olucak hayırlısıyla inşallah umarım bende bir gün buraya bir gebe ve anne olarak yorumlar telkinler yazabilirim inşallah 🙏🥰😍