sevimlibebekler Merhaba herkese, hamileliği boyunca lazere devam eden var mı? Bir yan etkisini gören? Hamileliğimi öğrendikten sonra bırakmıştım ama doktorum gidebilirsin dedi yine de tereddüt ediyorum.
alcang sevimlibebekler benim doktorum riske atmaya gerek yok demişti ama senin doktorun bi sıkıntı görmediyse vardır bi bildiği 🤗 zaten kanıtlanmış bi etkisi olduğu söylenmiyor
Fulyaaa1 sevimlibebekler doktorunuz onaylasada güzellik merkezinizin kabul edeceğini sanmıyorum sorumluluk alamıyorlar
Burcinirak sevimlibebekler ben yüzüm için gidiyorum.4 aylık hamileyim açıkçası doktora bile sormadım hiç önceden okumuştum bir yerde çünkü zararı olmadığını
Momandchildren sevimlibebekler evet 4haftalikkrn ve 15haftalikken gittim en son InSALLAH BU AY YINE GIDICEM 26haftadayz
sevimlibebekler Burcinirak ben de bir tek çeneme yaptırdım ama tüm vücuda korkuyorum işte. Göbek çevresini ellettirmem de zaten
Didemmmmm sevimlibebekler doktorum bana önermedi. Ve hormonlardan dolayı gitsem de hızlı ve sert çıkacağını söyledi. O yüzden devam etmedim
Momandchildren Didemmmmm ben valla Gittim genelde ayda bir giderdim hamislikde tuyler zayifladi en son 3ay once gittim simdi 27haftaligz