Hulalp İlk hamileleigim biraz bilgisizim uyurken kucuklukten kalma bi sey heo yuz üstü uyurum 1 aylik hamileyim ister istemez dikkat etsemde yüz üstü uyuyorum bebege bi zarari var mi sizce🙈
Senayyalcin Hulalp göbeğiniz çok çıkmadığı sürece birşey olmaz zaten bir süre sonra istesen bile yatamıyorsun bende 24. Haftaya kadar falan yüz üstü uyuyordum
mavi_kus Hulalp karnınız büyüdükçe zaten istesenizde yatamayacaksınız 24. Haftadan sonrada çoğunlukla sola yatmanız gerekecek şimdilik bi sorun olmaz inşallah 😇
zeynepp1 Hulalp benm ilk gebeligmde 6 aya kadar yiz üsti uyudum çnkü göbek yoktu rahatszlk hissetmiyordum ama daha sknradan karnım çıkınca zaten istesenizde uyuyamıyorsunuz rahatsz hissedyorsunuz
Mimik Erken haftlalarda sorun olmaz… Ben de yuzustu yatardim hep… Hamileligimi ogrendigimden beri kendimi alistirmak icin sol sag yatmaya basladim… Ister son demlerini yasa, ister alistir kendini sen de özgursun🤣
Lulemom Hulalp göbeğim izin verene kadar yattım. Zaten bi süre sonra istesende yatamicaksın. Keyfini çıkar 😄
Cansu4401 Hulalp daha küçük canım hiç bişey olmaz korkma 16 haftadan sonra karnından artık rahatsz olursan yüzüstü yatmamalisin
yigitege_annesi Hulalp doktolar 6 aya kadar yüzüstü uyuynbilirsniz diyorlae 6 dan sonra yüzüstü ve sırt üstü uyumak yasak
Happy_001 Hulalp bebek mercimek kadar zaten 20 kadar ıstedıgın gıbı uyu zaten nezman uyayamıcagını bebegin sana tekmeleyerek cewap werıyor bizimde ılk ama Google yazınca hersey daha net video olarak anlatıyor canm
Tubmavi Hulalp 28e kadar problem yok diyorlar. O haftalar yaklaşınca dikkat etcem ben zaten nerdeyse bi iki yol düzgün uykumuz olmuyor gittiği yere kadar istediğim gibi uyucam. Yüzüstü hariç hiç uyuyamıyorum son aylar biraz zor geçecek
ArenAsilmomm Hulalp ilk aylar sıkıntı yok canım ben 18 haftalığım ama haftama göre karnım çok büyüdüğü için istesemde yatamıyorum karnım acıyor. Ama ilk 3 ay yatmıştım
Gul33 Hulalp 20.haftaya kadar istediğin gibi uyuyabilirsin demişti bana bir Prof.dr. Sonrasında özellikle sola yat dedi. Ödemi engelliyormuş ve bebeğin gelişimine katkısı varmış.
babynil @Hulalp smdi uyursunuz sag ve sol daha iyi denio tabi. Buyuyunce hic uyunmuo 😂 o yuzden rahat uyuyun
ikicocukmeselesi Hulalp canım karnın henüz belirginleşmediği için istediğin pozisyonda yatabiliyorsun, sen karnın çıkınca gör bide insan yüzüstü yatmayı özlüyor🥲