iremcenk Çok heyecanlıyım kızlar ya, nasipse kızım olucak kız anneleri kaç haftalıkken doğurdunuz 42’ye kadar bekler miyim ?
Minicikkiz iremcenk Bende 38+3 inan bende merak ediyorum acaba nezaman gelir diye. 10 gün önce 2 cm açıklığım vardı . Şuan sancım vs hiç birseyim yok. Sadece yatarken sağa salo dönerken ağrım oluyo. Birde vajinamda baskı var kemiklerim agiriyor okadar. Yarın randovum var. Bakalım ne dicek. Sen nasilsin sancın vs varmı
Minicikkiz iremcenk bu arada Ahu dudu yaprak çayını iciyormusun. Bir haftadir günde 2 bardak içiyorum 🤭
merve-s-i iremcenk bende çok heycan içindeyim 37+4 teyim kızım olacak bazen bebeğim hareket ettikçe vajinamda bi batma gibi baskı hissediyorum ne zaman gelcek merak ediyorum🙈☺️
iremcenk Minicikkiz Benim de 1 cm açıklığım var ama öyle bariz sancılarım yok maalesef dün akşam ve gece biraz kasık ağrısı bel ağrıları oldu
iremcenk Minicikkiz Ya bunu 1-2 gün önce arkadaşım söyledi ama içmedim hurma yiyiyorum diye ama bugün içmeye başlıyım😅
merve-s-i iremcenk genelde kız bebek 39 hafta içindeyken doğar diyorlar bana hep 40 ı pek görmez diyorlar ama nasip tabiki hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
iremcenk merve-s-i İnşallah 40’a kalmadan gelir bana da erken gelir diyorlardı karnım düşmüştü hatta 34 de ama 39’u tamamlıyorum şuan😁
Sulenur98 iremcenk 38 haftadan selam 🤦🏼♀️biz de ne sancı ne ağrı hiç bi belirtimiz yok gelmeye de niyeti yok gibi kızımın 😅
Funda_ramazan 38+0 olduk ama sancı açıklık nişan su falan hiçbiri yok sanki 6 aylık hamileyim, ne zaman gelir kızım bilemiyorum 😅