gulsahtekn Dün doktora gittim 12+6 haftalık kemik yapısı erkeğe benziyor dedi sizce kemik yapısıyla cinsiyet belirlenir mi ?
blueberyy00 gulsahtekn Benimki de 15. Haftada hiç özel bölgesine bakmadı bidahaki kontrolde kesin söylerim dedi bende ısrar edince çocuğun tipine bakıp kıza benziyor bu kız say dedi 19. Haftada kesin kız dedi
Hilalll_s gulsahtekn evet kemik yapısıyla anlaşılıyor e bide malum bölgeyle 😇 benim 12.haftada belli olmuştu kız olacağı 🥰
Civcivimm35 blueberyy00 15. Haftaya kadar bşey demiyolarsa zaten anlayın ki kız 😂 erkek olunca hemen söylüyolar
gulsahtekn Civcivimm35 İki oğlumda hemen öğrenmiştim bende bu nie söylemedi anlamadım tam net bisey diyemem dedi 😂🙈
Esay_50 Zeynepkurt canim hic alakasi yok 3 gebeligimde hep tatli yedim bunda ozellikle tatli yedim halrn olsun canim cekiyor ama 2 tane kizim Var 3. Kizimda yolda:)
Ecetiryaki Bir doktor var youtube da açıklıyor kemik yapısıyla kafa yapısıyla cinsiyet anlaşılmaz böyle bir şey yok diyo oyüzden burda yapılan tahminler bana saçma geliyor 🤷🏻♀️
gulsahtekn Ecetiryaki dinledim bende oyuzden yine bi umut 2 oğlum var birde kızım olsun ıstıyorm ınsallh bakalım🥰🤲🏻 Hayırlısı olsun
GriMavi 2 hafta sonra bende gitcem 12+5 olyo gittigimde tam Cinsiyet ögrenirmiyim ki 🙈 çok heycanlı Tabi rabbim ilk önce Sağlık versin kız erkek bir tercih yok ta Acaba ne😬
GriMavi Esay_50 özele gidiyorum ve doktrun kullandıgı cihazlar son teknoloji Hani belki net görünür bilmiyorum hayırlısı😇😇