pitircikannesii Kızlar doğumdan sonra sucuk gibi terliyorum gece üç kıyafet değiştiriyorum bebeğimi emziriyorum sürekli gögsumu yıkayamıyorum aglıyor siz napıyosunuz var mı basına gelen?
Acemi_anne61 pitircikannesii geçen gün okumuştum hamilelikte vücutta cok ödem birikiyor ya bunlar doğumdan sonra vücuttan bu şekilde atılıyormuş o yüzden ilk zamanlar terlemek normalmiş
Hilal-95 pitircikannesii bende aynıyım felaket terliyorum inanılmaz yastığım felan batıyor emzırırkende uyurkende ama bütün şişlerim gitti bool su içiyorum azaldı smdılık bnmde 14. Günm doğum yapalı
Esrasaglik pitircikannesii Gayet normal lohusalıkta bende ilk doğumdan sonra öyleydim bol bol su için su kaybına karşı 🤗
Ayliz_123 pitircikannesii enfeksiyon olabilir ya göğüsleriniz tıkanıyor yada dikişler de problem olabilir yada arkadaşların dediği gibi herkeste olan bir şey dir bende yaşamıştım enfeksiyona bağlıyorum
Ceylin680 pitircikannesii bendede olmuştu .yanımdaki hanimlara sordum.lohusa teri dediler.lohusalar hep terlermis .birde ben o terle uyanınca buz gibi üsüyordum.ama meme uçlarını mutlaka suyla islat hem rahatlar hem sütün gelir
Ceylin680 pitircikannesii bir kaç güne düzelir ama hep sıcak tut kendini ben Mart ayında kara kisda gibi giyniyordum.ama sıcak oldukça sütünde çoğalıyor.