SevcenMerin 38. Haftaya yeni girdim bugün doktorum kalp ritmi çok yüksek çıkıyor diye iki kez nst ye bağladı. 2. Kez bağlarken su iç biraz çok heyecanlı dedi. Yarın sabah yine gidecem nst için. Aranızda böyle olan var mı arkadaşlar.
SevcenMerin Minikmucizem1 Normalde en fazla 160 oluyordu bugün 160 dan aşagı çok nadir düştü 185i felan buldu
elfkocak 34.haftadan beri hep kalp atislari yüksek cikiyordu acilde kac kere serum takildi düştü eve gonderdiler en son 38.hftada her gun serum yedim kalp atislari yuzunden düşsün dye surekli 180-200 arasiydi. O hafta kontrole gttgimde doktor acil sezeryana aldi daha fazla riske atamicam bu bebegin disari cikmasi daha iyi olucak duramiyor artk dedi. Spinal sezeryan oldum 1saat icinde kucagima aldim bebegimi normal cok istemiştim ama bebegmin sagligi daha onemliydi cok sukur dogduktan sonrada kalbine bakildi bi skntimiz ckmadi
SevcenMerin elfkocak neyseki sağ Salim doğmuş bizimde normal Doğum gözüküyor ama işte bugün böyle olunca bende çok tedirgin oldum inşallah sezeryan demez sonradan. Ama tabi ki sağlığını riske atmamak en önemlisi.