Aneebebek Haberleri gördünüz mü Ankara’da kadın 6 aylık bebeğini balkondan aşağı atmış …. Bu nasıl olur ya insanlik değil bu Cidden bir haberin etkisini atlatamadan daha kötüsünu duyuyoruz Rabbim evlatları masumları korusun ..
hepoyleolurzaten Aneebebek Ben bu insanlardan (ki insanda demek istemiyorum) etimle kemiğimle nefret ettim ya artık nefret !!
Sermec27 Aneebebek kopsun artık kıyamet bütün acıları zulümleri bebekler çocuklar hayvanlar ve kadınlar çekiyor gercekten kopsun artık kıyamet…
Aneebebek hepoyleolurzaten önceden söylenti şehir efsanesi dediğimiz şeyler canlı canlı kapımızın önünde, şehrimizde yaşanıyor İnnamak istemiyor insan :(((
3mlek2bebkannesi Sabahki bebegin annesiyle ilgili post zannettim o olayı atlatamamışken şimdi bunu okuyunca başım döndü Allah’ım ne ile sınanıyoruz elimiz kolumuz baglı sabilerin uğradıkları işkenceleri izliyoruz sen yardım et 😔😔😔
Aneebebek Sermec27 yasamak nefes alıp vermekti bu bile sorunlu hale geldi Bir şeyimiz çalınır , mal mulkten değil Kendimizin sevdiklerimizin canından endişe eder olduk
Aneebebek yigitege_annesi Videods gördüm görmez olaydım bildigin atıyor küçücuk yavruyu bilmiyorum bilgi verilmemiş bebegin sağlığı hakkında :(((
alcang Aneebebek annelik değil insanlık da değil bu. O kadın aynı zamanda annesini de bıçaklamış psikolojik tedavi mi oluyormuş neymiş umarım akıl sağlığı yerinde değil adı altında gerekli cezayı almasına engel olmazlar
Aneebebek alcang aynen öyle akıl sağlığı yerinde olmayana çocuk emanet edilir mi Her şeyi geçtim çocuğu olur mu ya Yıkıldım resmen aynı gün iki haberi aldım diğer küçük bebekle
MinikGrilBaby Aneebebek Ya ben Ankaradayım versenize adresini bide biz atalım onu oradan oraya!! Allahım yere göğe sığamıyorum ya sabahtan beri bu ne hal böyle
alcang Aneebebek bende iki haberi de bugün gördüm. Burda evlat için o kadar uğraşan insanlar var birde böyle kendine emanet edilen cana eziyet çektirenler. Yazıklar olsun ne denir ki
glsm_kr8383 Aneebebek Yemin ederim ki içim daralıyor artık elimizden hiç bir şey gelmiyo ya. Bunun gibilerini idam etsinler ibreti alem olsun. 😑 Yeni mi olmuş peki