Hafizehafdjd Kızlar 29 haftaligim yarın alışverişe çıkacağız eşimle zıbın olsun kıyafet patikli tulum felan masil kaç tane kaç aylık almam gerekiyor bebek bakım ürünleri olarak neler almam gerek tecrübeli olanlar lütfen yardımcı olabilirler mi rica etsem
Ceylin680 Hafizehafdjd canım doğacağı aya göre al yani Mart’ta dogacaksa Mart Nisan’da giyilcek gibi al yada kışın dogcaksa kışlık .erken dogcaksa 0 numara al.normal dogcaksa 3 aylıktan başla .zıbın ne kadar çok alırsan okadar iyi üst kıyafette ben tulumları kullanışlı bulmuyorum bana göre alt üst takımlar daha pratik şapka ve önlük birde ağız mendili mutlaka al
Hilalkhrmn417 Hafizehafdjd yenidoğan bende sadece hastane çıkışı 😊 zaten çok fazla giyemiyormus gerisi hep 3-6 aylık bilginiz olsun sizinde
Baharozdemir Hafizehafdjd arkadsim yenidoğan ya da 3- 6 bikaç takım işini görür. Çünkü çok çabuk büyüyor lar ve giyemiyorlar o yüzden çok bi kıyafet alma küçük ebatta. 3 zibin 3 takım işini görür toplamda. 2 ince 1 kalın battaniye alt açma örtüsü göğüs pei bebek bezi ıslak mendil ya da temizleme pamugu tirnak makası …Aklıma gelenler
Hafizehafdjd Aysunozb zibinlardan kaç tane almalıyız diğer gibi başka ne gibi kıyafetler iyi olur almaliyiz
Leylakkk Hafizehafdjd yenidogan zıbın almayin 3 aydan baslayin arasinda fark yok 7-8 tane 3 ay 5 tane 6 ay alın ilk alışveriş için 1 takım 10 lu 2 takım 5li hastane çıkışı alın 3 4 takim 3-6 ay takim 3 4 tane 3 6 ay tulum alın 2 adet penye battaniye 2 adet müslin ve 1 yada 2 tane kışlık battaniye alın bakim ürünleri mustela alabilirsiniz. Detarjan olarak dalin ve duru granül tercih ettim ben 5 6 çift çorap alın.
Denizvegokyuzu Bende merak ediyorum. Bir de yenidoğan ve 0-3 ay arasında ne kadar ebat farkı vardır acaba aklıma çok takıldı ☺️ tecrübeli anneler bilir 👍🏻
Leylakkk Denizvegokyuzu nerdeyse hic yok 1 2 cm anca fark var zaten yıkanınca küçülüyor kıyafetler yenidogan cok birsey almamakta fayda var