nergis-07 Takvime göre 12,13,14 Aralık yüksek yumurtlama günlerim , çatlama hakkında bilgim yok tahminen hangi gün çatlar?
nergis-07 nergis-07 bunu bu tarihler üzerinden nasıl bilebilirim ona göre doktor randevusu alacağım, sizce hangi gün gidip muane olayım çaylamayı öğrenmek için?
Kamumu nergis-07 ovulasyon testi kullanırsanız daha iyi takip edebilirsiniz. Takvim doğru göstermiyor çünkü. Herhangibir sağlık sorununuz yoksa doktora gitmenizede gerek kalmaz.
Rum-1 nergis-07 canım ben 5 ay ovülasyon testi kullandım hamile kalamadım doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırdım yaptırdığım ay hamile kaldım :) doktora gitmeni tavsiye ederim hem hormonlarına değerlerinede baktırmış olursun
nergis-07 Kamumu takvime göre olan ilk yumurtlama gününde ovulsaydın testim koyu çift çizgi göstermişti
Kamumu nergis-07 yumurtlama günleri değişir canım. Durumun varsa ınstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından temin edebilirsin. Ben ordan aldım. Ayrıca sayfada çok yararlı bilgiler paylaşıyorlar. Soru sorduğundada dönüş yapıyorlar. Ürünü satın al veya alma farketmiyor. İnşallah Allah gönlündekini kucağına nasip eder.