Esra1453- Senelerdir ççocukları olmuyor tüm tedavi yöntemlerini denediler. Kadın tedavi oluyor. Bildiğiniz duyduğunuz doğal tedavi yöntemleri var mı?
Handan_65 Esra1453- Şimdi bir sey diyecem linç gelecek çünkü bir ara bir post açılmıstı kadına olanları söyledim hakaret bile duydum baya tartıştım ve birçok kişiyle bayadq üzülmüştüm oyuzden yorumları bekliyorum bakalım neler yazacaklar
Happy_001 Esra1453- benım eltim de oyle cocugu olmuyo onun yumurtalıkları bıtmis menopoza gir mıs daha neler neler yaptılar oncden bı fayda bulamadılar canım 33 yasında
Civcivimm35 Esra1453- soğan kürü yapmıştı komşum onu içti hamile kaldı o da senelerdir uğraşıyordu. Ender saraçoğlunun tarifi denesin
Omay0707 Burada herkezin senelerdir cocgu olmuyor bekliyor istiyor bunun acili olamaz Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur sağlık sorunu yoksa varsa zaten tüp bebek vs tavsiye edip süreci hızlandırırlar yani bunun acili hızlısı cabuk olanı yok😂 önce doktor sonra allaha kalmış
Burcu_doga Mfk yöntemi şeklinde araştırma yaparsanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz, Hatay’da doçent doktor Mehmet Fatih karslı ilgileniyor ama instagramdan da bilgilendirme yapıyor.