erseerse Merhaba kızlar. Son haftalarda bebek hareketi azalıyor mu? Çok hareketliydi sanki 2 gündür çok sakin durgun
sessiz_oyuncu erseerse kaç haftalıksın canım. Ben şuan 30+3üm benimde hareket var ama çok yavaş ve çok nadir. Biraz doktora gidip gitmemekte kararsızm
Tgcarsln erseerse bebek büyüdükçe yeri daralıyor doğal olarakta hareketleri kısıtlanıyor bu sebeple daha az hareket ediyor diye biliyorum ben korkmayın kötü şeyler düşünmeyin 🥰
Semanurelkun erseerse burda bi arkadaş yazmıştı son haftalarda bebek kanala indiği için hareketleri azalıyor diye, fikir olur😌
erseerse sessiz_oyuncu 37+6. Biraz temizlik falan uğraştım bugün ama dün de yavaştı normale göre korktum sonra. Baya meyve tatlı falan da yedim
erseerse sessiz_oyuncu cumartesi gideceğim ama şimdi gidip gitmeme konusunda bende kararsızım. Her hafta c.tesi doktordayım zaten.Acaba normal mi merak ettim
seri4270 erseerse temizlik yapmışsın ya canım yorulunca çocuk hareket etmezmiş benim de geçenlerde temizlik yaptım büyük valla 2 gün hareket etmedi neredeyse
erseerse seri4270 teşekkürler canım. Biraz yoruldum evet. Hiç hareket etmese daha çok endişelenirdim sanırım.
Symkadi Son haftalarda yer daraldığı için de bebek çok fazla hareket edemiyor o yüzden de daha az hissediyor olabilirsin
misirveannesi Semanurelkun benim de normalde hareket ederdi bolca.. 32. Haftaya girdim dün ve bugün en fazla 2 kere hareketini hissetmişimdir. Bugün takipteyim olmazsa doktora gidicem napim 😭😭😭
erseerse Tgcarsln ahh en kötüsünü düşünmekte üzerime yok resmen ☺️ Teşekkür ederim yorulmuşum sanırım normale döndü