neslican0644 Boncugummmm geçen ay da beni aradılar süt getireceğiz diye bende ihtiyacım olmadığını söyledim istemedim. Ben herhangi bir başvuru felan yapmamıştım. Sanırım gebe olduğumuz belediyenin sistemine düşüyor ama net bilmiyorum. Ben başvuru yapmadan geliyorsa öyledir diye düşündüm
minikkoalammm Boncugummmm sağlık ocağına gidiyorsan orda ebe yönlendiriyor cnm ama her şehirde yok bu sistem olan da da farklılık gösteriyor kimi şehirde eve süt getiriyorlar kimi şehirde de kart çıkarıyorlar 41 kart diye her ay 20 tl para yatıyor ama. Her ay aile hekimne çektiğini bildirmen gerekiyor birdaha ki ay paranın karta yatması için ve o ayki 20 tl süt alman gerekiyor almazsan parayı kullanmazsan sonraki ay para yatmıyor
Boncugummmm minikkoalammm Hım anladm canım bu seklde bılmıyordum gcen gün gttm ama aklma gelmedi onlarda söylemediler bn cocuklara olana verılıyor sanmıştım
Sfylmz Bende bugün öğrendim böyle bi kart olduğunu kocaelinde yaşıyorum 7 ekimde mesaj gelmiş acaba kart çıktığı andan itibaren mi kullanmış olmamız gerekiyor bu hafta alırım aldıktan sonra mı süreç başlıyor bilgisi olan var mı 🤔henüz doğum yapmadım