Medineyigittt [silindi] daha çok yenisin canım 3 haftalık büyük ihtimalle internetten betahcg değerleri yazarsan haftalarıyla birlikte yazar orda
deletedmom27371 [silindi] değerden kaç haftalık hamile olduğun belli olmaz adetinin başladığı günden hesaplanır
[silindi] Medineyigittt 1.5 yıllık evliyim bugün öğrendim daha doğrusu eczaneden test almıştım o çift çizgi çıkmıştı içime sinmedi sağlık personeli olduğum için hemen kan verdim orda çıktı ama kadin dogumcumuz 3 veya 4 günlük dedi anlamadim
[silindi] Zohraa98 abla 4 gün var olmama eczaneden erken gebelik testi aldim orda çift çizgi çıktı sabah 7 gibi ilk idrarla yaptım sonra işe geldim kan verdim beta hcg 27.96 çıktı
[silindi] Şu an kramplarım da var hani bugün öğrendim psikolojik diycem ama gece bilmiyodum gecede vardı adet olacakmış gibi normal mi
Mrvsmt2502 [silindi] beta hcg değerinden kaç haftalık olduğunu anlayamazsınız son adet tarihinize göre hesaplamalısınız diyorum 😘
[silindi] Mrvsmt2502 1.5 yıldır evliyim aşağı yukarı rabbim bugün öğrenmemi nasip etti kimsenin kucağı boş kalmasın 🥰 daha ilk olcak
[silindi] Mrvsmt2502 kadin doğumcu beta hcg değerine göre hesapladi ama hatta başka doktordan da fikir aldim o da beta hcg değerine göre aynı söyledi 3 ve ya 4 günlük kafam karıştı açıkçası
Zeynepkurt mucizem42 Gayet normal benim ilk öğrendiğimde 67 idi 4 gün sonra 532 adetime göre 4 haftalıktı ona normal demişlerdi sağlıklı yükseldiğini söylediler