Betfer Sarılık var 2 saatte bir 15ml mama veriyorduk . Ancak biberonla vermeyin dediler ve 2 saatte 30 ml olması lazım artık . Sarılık 14,5 çıktı. Ve 2 gün sonra tekrar gelin dediler . Biberonla da vermeyin kaşıkla verin dediler mamayı
Mihribancglr Betfer Canım benim bebeğim de de sarılık yükseldi şimdi beni dışlayan olur belki ama ben bunu yaptım ve 3 gün sürmeden normale döndü çok şükür Sade maden suyunun asidi ne iyice al günde iki kaşık ver ve saate bir mama yap ver gece alarm kur içmesede zorla ver uyurken de emiyor zaten sarılık uyku yapar sakın korkma inşallah hemen atlatırsınız 🙏
Akoalalover Betfer sut olmasa bile memeyi vermeye calis ugrastikca insallah gelir sut caylari damlalari var alabiliyosan ise yarayabilir. Sogan bulgur tahin helvasi kivircik yulaf bildigim sut yapan seyler ama gaz da yaparlar süte. Rezene ve kimyon cayini ihmal etme. Gece dahi olsa ac kalmamali uyandirmaya calisirken saatler gectigini biliyorum agladigimi hatırlıyorum. Rabbim yardimciniz olsun sifa versin inşallah. Bi de enjektörle de hafif hafif agzina sikarak da yedirmeyi deneyebilirsin. Biberona alisirsa memeyi tutmak istemeyebilir 💞
Elfvli Betfer kaşıkla yada şırınga ile verebilirsiniz. Bizde yeni doğduğu zaman ilk 5 gün mama takviyesi yaptık. Hep kaşıkla icirdim. Hicbir şekilde sorun yaşamadım. Zorda olmadı. Tabi ben mamanin yanında bol.bol emzirdim. Sadece ilk 5 gun belirli.olcude mama verdim.
Ankaku Betfer sinir 12 sizin baya yüksek bizimde 9 çıkmıştı SİRANGAYLA BESLEDIM BEN HEMDE EMZIRDIM KUCUK PARMAGINI AGZINA SOK EMMEYE BASLAYINCA SİRANGAYLA MAMAYI VER BIRAZ ZOR AMA ALISINCA KOLAY OLUO
dfnomr Betfer bebeğim doğduğunda memeyi almadı icemiyordu sütü sariligimiz çok ilerlemişti malesef mamayla yendik 2 saatte bir 30 ml yedirdim birkaç günde inmişti sarılığı