rgk Deryaerbil ben de ettim de bunlar bitmez. insan çok üzülüyor bi de hamile hamile ve bebek için yaptırıyoruz yani özenerek
sumeyyesevinc_ Deryaerbil bir kişinin şikayetçi olmasıyla sayfa kapanmıyor malesef başka bir sayfadan da hastane çıkışı sipariş ettim sorunsuz geldi çokta beğendim ama işte diğeri çok kötü çıktı ben yazıncada bir iki cvp verdi sayfa sonra götüldü attıp durdu
Deryaerbil sumeyyesevinc_ ondan birlik olup şikayet etmemiz gerekiyor .. uygulamayı bir sürü kişi kullanıypr
sumeyyesevinc_ Deryaerbil aynen öyle bu sayfanında baya takipçisi var aslında nasıl insanları madur ediyorlar anlamadım
sumeyyesevinc_ Deryaerbil rgk sehrengiz_8 RumeysaNur34 [](https://) https://instagram.com/kokosbebekleerr?utm_medium=copy_link Bu sayfayı da şikayet edebilirmisimiz
Kelebekkkkkk sumeyyesevinc_ şikayet ettim. Bir sayfada beni dolandırdı sizde onu şikayet eder misiniz molicikolata hiç bir şey belirttiğim gibi gelmedi sonrada siz demediniz dedi. Ekran görüntüsü atınca cevap vermiyor!
sumeyyesevinc_ Deryaerbil burası bana ürün yolladı ama söylediği gibi değildi ürünü görseldekinin aynısını yollamadı defolu vardı arasında dikimi yamuktu fotoğraftan bakınca bişe belli olan dikim hatası vardı söylediğüm ispatladığım halde bana inkar ettim benden bir hastane çıkışına 450 tl para aldı ve çok kötü çıktı tartıştımda maduriyetimi gidermedi üste çıktı
kbrkrblt16 Bende şikayet ettim alışveriş yaparken daha dikkatli olun sayfa pek güven vermiyor zaten görünüşten belli 😊
Kelebekkkkkk Deryaerbil şikayet ettim. Bir sayfada beni dolandırdı sizde onu şikayet eder misiniz molicikolata hiç bir şey belirttiğim gibi gelmedi sonrada siz demediniz dedi. Ekran görüntüsü atınca cevap vermiyor!
Rukiye60 Bu sayfadan bende dolandırıldım yazmadigim kalmadi sikayet etti baya insan ama sayfa nedense kapanmiyor 1 ay sonra bana alakasiz bi kapi susu gondermisler. orjinal resimleri partiburada diye bi sayfa var ordan aliyorlar
Deryaerbil Rukiye60 evevt kuzu partiburada dan sipariş verdim tekrardan .. gönderdiler mi size naısl beş şey göndermişler