Btlblbl Kızlar 31+ 5 haftalık hamıleyım ayaklarım cok agrıyor napsam da gecmıyor üstüne basamıyorum şiş falan da degıl ne yaparsam gecer önerisi olan var mı yada başına gelen 🙁
emoselos Btlblbl valla ben 20 haftalığım ben bile basamıyorum yanıyor çok ağrıyor yürümek istemiyorum bugün doktora gittim normal dedi soguk suya koyuyorum biraz rahatlıyorum
Ssr2561 Btlblbl ayy bende senin gibiyim ağlıcak hale geliyorum bazen ayaklarımın ağrısından özellikle topuklarım çok ağrıyoo 🙄 34 haftalığım
Bahar54 Btlblbl bende niye yuruyemiyorum diyorum burktum ya da yanlis bi hareket yaptim saniyordum. meger genel olarak boyleymis:/
Btlblbl emoselos suda fayda etmıyor az önce esime masaj yaptırdım onu bıle hıssetmıyom nasıl bi agrıysa ☹️
Seyda123 Btlblbl bende oleyim heleki sabah kalktgimda ustune basamiyorum bile cok aciyor bide el parmaklarimda agriyo benim sizinde el parmaklari agriyan varmi acaba
emoselos Btlblbl aynen benimde fayda etmiyor da biraz rahatlatıyor sıcaklığı azalıyor Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Frida Ya benim de aynı 34. haftadayım ayaklarımın ortası çok ağrıyor sabah kalkınca basamıyorum bir süre
Bbdd Btlblbl hiç kullanmadınız mi peki isterseniz doktorunuza danışın bacak sırt ağrılarına magnezyum çok iyi geliyor doğum içinde hazırlıyormuş vücudu
Btlblbl Bbdd randevum var haftaya inş bi soracam bacak kramplar için bi ılac verdi basımı dönüyordu kullanmadım 😑
tgcaty bnmde cok agrıyor gece uyanıp wc gdcem mesela agrıdan yuruyemiyorum sabh klkınca özellkle dha çok agrıyor magnezyum kalsiyum kullanıyorum ama tık yok