merveeedemir Hamileliginizin kaçıncı haftasında aşı oldunuz?herhangi bir yan etkisi oldumu? Tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim.
cahillesohbetikestim merveeedemir 18.haftada ilk doz biontech 22.haftada ikinci dozumu oldum şuan 28. Haftamızdayız çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık 🥰
211212g merveeedemir ben daha olmadım cok kararsızım etrafımda herkez olma diyor doğumdan sonra olursun doktorumda olmamı tavsiye etti 25+3 haftalık hamileyim ama randevu bulmak imkansız anca ocak sonu şubat gibi randevular var napcam bilmiyorum
UmutsuzPolyanna İlk dozumu hamile kalmadan hemen önce oldum 2. Dozu 14. Haftalıkken oldum hiç bir sorun yaşamadım doğum yapmadım şuan 22. Haftayım
merveeedemir cahillesohbetikestim bende olmayı düşünüyorum ama 12.haftalığım bu ay kontrole gittiğimde doktoruna danışıp olmayı planlıyorum kısmet olursa
cahillesohbetikestim merveeedemir doktorum 12. Haftadan sonra olabilirsin demişti o zaman denk gelmedi sonrasında yaptırdık sağlık şifa olsun inşallah 🤗
Zehratay merveeedemir bence olun. Bende 13 haftalığım ilk 3 ayımı bitirdim aşı olacağım gebeler çok zor atlatıyor
Fatosduzgun55 24.haftadaydı yanlıs hatırlamıyorsam 1.doz 1 ay sonra da 2.dozu oldum sımdılık bı sıkıntı yasamadım 32.haftadayım benımde cevremdekıler olmamam yönunde cok baskı yapdılar ama o hafta gebeyken covıd den ölüm haberleri cok olunca korkup riske atmadım.