twinsmommmm Kızlar bugun ara ara vajınam zonkluyor sanki. Ama sureklılıgınyok kesık kesık oluyor 1 defa zonkluyor gecıyor aradan zaman gecıyor tekrar zonkluyor felan.Yaşayan var mı? 25.haftadayım.
Brckckk twinsmommmm evet aynı haftada bende olmuştu eli kolu çıkacak gibi oluyodu doktoruma sordum normal dedi bebeğin pozisyonuna göre değişiyormuş
EsengulC twinsmommmm 21.haftam beneğim en son kontrolde ters suruyodu ve harekt ettikçe malesef vajinamda ağrı oluyor bi de sürekl.idrar torbasını sıkıştırıyor sürekli tuvalet ihtiyacı halindeyim o da ağrı yapabilir
Gizem250819 Zonklama değil ama bebeğim hareketliyken oraya vurduğunu hissediyorum 26. Haftamdayım bende. Hareketlerini orda hissettikçe sanki idrara sıkışmış gibi oluyorum belki sizin de bebeğinizin hareketlerinden dolayı öyledir 🤷🏽♀️
twinsmommmm Gizem250819 ama ben vurdugu zaman vurdugu yerı goruyorum asagıdan vursa zonklama yapar mı ki :)
Gizem250819 twinsmommmm vurduğu yer görünüyo evet ☺️ Ben öyle düşünüyorum bence bebeğin hareketlerinden dolayı oluyo yine de doktora sorcam gittiğimde bu haftalarda orda hissetmek normal mi diye siz de doktorunuza danışın yine de tabi 😊