Cicekler Elimdeki TL çöp gibi kalacak diye ödüm kopuyor altın gramı 760 TL oldu daha çıkar mı acep napsam bilemedim stres sahibi oldum
mehmel54 Cicekler düşeceğini sanmıyorum ya aynı kalacak ya çıkacak düşse bile 1 günlük düşer gramda olsa çöpe gitmesin paranız yapın altınınızı bence
annesinin_beybisi Cicekler valla bu fiyatlara altın alinmaz aşırı yukseldi ama artık aşağı da düşmez , kimse düğününde altın beklemesin artık 😃
yigitege_annesi Cicekler altn yükselmeden önce 3 tane gram altn bozdurudm bie hafta sonra gram 700 ü geçti 😤😤
Black-34 Bizde öyleyiz ya :)) çok değil 1400 falan var şu an atsak mı diyoruz altına biz de korkuyoruz 🤣🤣
Cicekler mehmel54 ya ciddi bi düşüş olursa diye ödüm kopuyor nerdeyse 10 yıllık birikimimi koycam ortaya her kafadan bi ses çıkıyor ama düşmeyecek gibi de
Ceydacetin Ben altını uzun süreçtir takip ediyorum , baya bir yatırımımda bu cuma bozdurup önümüzdeki hafla almayı düşünüyorum , şuan çok hızlı yükseliyor mutlaka bi alım fırsatı olucaktır . Tabi yanıltmak istemem ben zaten kar ettim dahada yükselirse üzülmem
Azizinannesi2 Cicekler Bence biraz daha bekleyin geçen senede çok yükselmişti ve aniden düşüşe geçti anladığım kadarıyla az bir miktar değil bence biraz daha bekleyin
mehmel54 Cicekler sanmıyorum düşeceğini valla bu saatten sonra altın düşmez bence ama siz kalbinizin sesini dinleyin valla 🙄
Cicekler Azizinannesi2 şuan çok yüksek bekliycem ama bide 900 kere falan çıkarmış aman Allah’ım kalpten giderim heralde
asdfg3 Cicekler bizde bozdursak mi beklesek mi modundayiz malum hastaneye de para yetirmek icin bozurmak zorunda gibiyiz 😂
Azizinannesi2 Cicekler Öyle ama şöyle biseyde var mesela zaten 5binlik altın en fazla 8 gram eder ve satacak zaman bu 7.5gram olarak alırlar işçilik falanda düşür bence su anlık paran para olarak kalsın yinede sen bilirsin geçen sene biz de saf altınımizi bozduralim dedik arkadaşa kuyumcu kendisi hesapladı sadece 300lira kar için satmamistik eğer işçilikli bişey olsaydi sadece taktiğim kar kalırdı
Cennett2121 Cicekler bizde almayi düşüniyoruz güzel bi takı seti eşimin doğum hediyesi diye bakalım düşmesini bekliyom ama düşeceği yook en son iki tane çeyrek bozdurdum bi ay önce o zaman 800 tl di tanesi şimdi ise 1.250 tl olmuş dahada yükseliyor ne yapcam bilmiyom 🤔🤔🤔🤔
Cennett2121 Cicekler bilmiyom ki takip ediyom da ben düştüğü gibi grami 400 faran olsa hemen kuyumcuya koşacam sıra benim diye 😁😁😁😁
Eslemmiraaa Cicekler kızlar yazın altının gramı 1000 1500 arası hayatta düşmez kısa vadeli düşünüyorsanız almayın tabi ama yaza patlayacak
Eslemmiraaa Cicekler bunlar iyi günlerimiz çok değil şubatta 420 ye aldım altını o zamanda o kadar çıkarmı demiştik şimdiki fiyatlar ortada dahada çıkacak o kadar emin söylüyorum faiz indirimi yapılması bekleniyor tekrardan eğer faiz indirimi yapılırsa hepsi patlayacak kısa vade değil tabiki 1.
Cennett2121 Azizinannesi2 ahhh ahhh ben kahtım iki metrre zincirimi bilesiklerimi küpemi yüzükleri hepsini iş yerine koydu eşim elimde kalan parmagim bi tektaşim bide nişan yüzüğüm düşmesini bekliyoruz bi türlü düşmiyor işte 🤔🤔🤔