Anniii Kızlar dün doğum yaptı kız denildi 9 ay boyunca doğdu ilk çocuğu erkek biz şok 😂 sezaryanla doğdu doktorda şok olmuş 😂 odası hazırdı kız isminde kapı süsleri hastane çıkışı yastıklar süsler vs böyle bı durum yaşayan varmı hala bu devirde teknoloji bu kadar ilerdeyken bide kaç tane ayrı doktora gitti hepsi kız dedi cinsiyetine
Nisann26 Anniii Bi doktor yanılırda hani bir kaç tanesinin yanılması bana normal gelmedi. Bebekle ilgili bu durum 🤣 Yeni nesil zeki doğuyor 🤣 Göstermek istememiş belli ki sürpriz yapmak istemiş 🤣
Hmsrln Ne zor bir durum ya, büyük şok yaşar insan gerçekten.. umarım başıma gelmez 🙄😂 artık hepsini saklarlar 2. Kız olursa aynı ismi verip kullanırlar 🤷🏻♀️😬😁
Anniii Hmsrln evet gerçekten öyle yani düşünsene hep o isimle seviyorsun kızım diye sesleniyosun bir doğuyo erkek sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama buda büyük şok 😂
UmutsuzPolyanna Kız karışmasın bebek kafamda deli sorular her şey aklına geliyor insanın birde farklı doktorlara gitti diyosun kdkkd🤣
Anniii UmutsuzPolyanna Yok kuzum sezaryanla doğum yaptı belden aşağı uyusturdular ameliyathanede doktor göstermiş foto falan çekilmişler zaten karnından çıkarmış doktor hayırlı olsun kız beklerken erkek çocuğun oldu demiş 😂 arkadaşim şok
Anniii UmutsuzPolyanna bu durumu yaşamaktan korkuyorum bende ikinciye hamileyim 18 haftalığa kadar erkek denildi şimdi kontrole gittik kız dediler cinsiyetine yarın detaylı ultrasona gidecem bakalım orda anlaşılır net olarak
NeseA Melekler o bebeği her gün değiştiriyormuş anne hep öyle derdi:) anca Rabbim bilir onun dediği olur😘
NeseA Anniii vallah canım annem hep söylerdi melekler değiştiriyormuş her gün:) yengeme kız dediler doğuma kadar doğum yaptı erkek yeğenim oldu Rabbim bilir en iyisini
Happymommy kız bebeği erkek görmeyi anlarım da, erkek bebeği nasıl kız görmüşler ki, ulturasonda erkek bebekler organdan dolayı hemen fark edilmiyor mu😅 ben şok olurdum her halda beklenmedik olmuş
Anniii Happymommy evet valla ben kadınlar kulübünde de araştırdım bunu baya yaşayan varmış ya gerçekten şaşırdım
NAZLIMMM2 Hiç sormayın özel hastaneye gidiyodum 11+4de erkek denildi belirgin bi şekilde ultrason fotosunu gösterdi dr 16.haftada yine %80 erkek bebek ama bi sonraki gelişinde söyliycem dedi bir hafta sonra rahatsızlanınca gittiğimde kız bebek dendi doktorun tavrı sinirimi bozunca 20. ilk kızımda gittiğim profesöre gittim o da bebeğin kuvvetle muhtemel erkek olduğunu ama net göremediğini ve kordonda bebeği besleyen 2damar olması gerekirken tek damar olduğunu bu durumun trizomi 18 sendromu belirtileri olduğunu söyledi aminyosentez yapmak gerektiğini söyledi yaptırmadım onun yerine %90 üzeri sonuç veren fetal DNA testi yaptırdık çok şükür sıkıntı çıkmadı bi sonraki gidişimde Prof kız dedi dünde kontrolde kız dedi ama ben bi türlü kabullenemiyorum yine her an değişecekmiş gibi geliyo gerçekten ol afat etkilendim ki psikolojim bozuldu hamileliğimi rezil ettiler resmen kız erkek olması önemli değil ama tam kabullenmişler yeniden değiştirecekler diye benimseyemiyorum bile 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Anniii NAZLIMMM2 aynı durumu yaşıyoruz banada 12 haftalıkken kız denildi 16. Haftada erkek 18. Haftada şimdi 20. Haftadayiz kız denildi farklı doktorlara gittim yine değişecek diye bişey alamıyorum bile pattaniye örmek istiyorum renge karar veremedim yine değişir diye 30. Haftayı bekliycem örmek için kesinleşsin iyice 😂