Sude-96 Giizems videoyu izlemiyorum izleyemem çünkü afedersiniz ama bu o.ç a O bebeğe ne yaptıysa aynısı yapılmalı hatta daha fazlası şerefsiz ruh hastası herif
Asudeprenses Giizems ay tüylerim diken diken oldu ,içim bir tuhaf oldu,elleri kırılsın inşallah, böyle yaratıkları öldüresiye dövecen😡kurban olurum minik kuzuya nasıl da ağlıyor 😢
annesinin_beybisi Giizems ayy inanamiyorum belli bir saniyeden sonra kalbim dayanmadı bu o. çocuğuna insan bile demek istemiyorum rabbim hem dünyada hem ahirette bin belasını versin şerefsiz pezevenk
Selin12- Giizems Allahim ne kadar caniler bu insanlar yaşamasın yeter yazık günah o karıya ne demeli izliyor oradan ya şerefsizler
Sude-96 Giizems Allah hak etmeyen hiç kimseye vermesin gerçekten üzgünüm ama bunu söylemek zorundayım İnsanlar çocuk çocuk diye ölüyor bu şerefsizin yaptığına bak
UmutsuzPolyanna Ah yavrum yavrum ben sana ölürüm sabahtan beri izlememek için direndim ama şu baş belası merak yine açtırdı bana şerefsiz adam inşallah o eller döner döner bükülür kopar kökünden mahluk seni yavrum sen nasıl dayandın annem parmağımızın kenarındaki et kalkıyorda dayanamıyoruz kuzum yazıklar olsun sana ve senin gibi kuşlara sahip çıkamayan bizlere yazıklar olsun böyle malları evlendirelim diyenlere yazıklar olsun yazıklar olsun
Asenali Giizems allah kahretsin bu adamı ama rica ederim bu tarz şeyleri burda paylaşmayınca burda bir çok hassas anne adayı var
annesinin_beybisi Selin12- sonuna kadar izleyemedim ama böyle anneyi de babayi da dar ağacinda sallandirmak lazım , anne baba diye de misalen söylüyorum insan bile değil bu mahlukatlar
MeyraRana Selin12- annesi kocasından şüphelenmiş o gelmeden telefonu koymuş oraya başka odaya gitmiş hani çocuk sürekli nie ağlıyor diye sonra böyle yapma kararı almış bunu görmüş şikayet etmiş kocasını kadın koruma altında bebek de yoğun bakımda adamda cezaevine girdi tutuklanmış ama ilerde ii hal indirimiyle çıkar çünkü adalet yok.
Selin12- annesinin_beybisi geçen gün bir köpeğe denk geldim yavrusuna araba çarpmış yolun ortasında yatıyor bir başka adam dan yardım istiyordu adam yavrusunu veteriner e götürdu sedyeye atladı yavrusu için
Drydgs Giizems Yani siz izlediniz diye bunu burda paylaşmak zorunda mısınız buradaki bir çok kadın şuan hamile siz ne yaptığınızin farkında değilsiniz sanırım kendin otur izle marifetmis gibi paylaşma yazıklar olsun ya şuan insanlar bunu izleyip ağlıyor saçmalıyorsunuz burda kimse görmüyor mu bunu paylasmaniza izin verilmiş hassas içerik yaz bari ayıp ya
Asenali Drydgs o kadar haklısınız ki bilmeden izledim ve kalbim hala nasıl çarpıyo içim gitti ya böyle şeyler paylaşılmamalı
annesinin_beybisi Drydgs hamile değilim ama gerçekten o kadar üzüldüm ki görmeseydim keşke yavrum nasıl acı çekiyo 😭
blueberyy00 Giizems ya herşeyi geçtim videoyu sonuna kadar izleyemedim bile ya bunu gizli çekime alan gerizekali kim video çekme derdine düşmüş kalkıp bebeği almıyor aklım almıyor ya
Papatyam63 blueberyy00 annesi kaç defa süslenmiş ama kendine kondurammamis en son video alıp öyle şikayet etmiş şimdi adama tutuklandı
Drydgs annesinin_beybisi yani şuan elim ayağım boşaldı ağlıyorum duramıyorum yani bu arkadasin kafası basmıyor bunu burda paylaşıyor