Fehime16 yigitege_annesi daha dün normal doğum yapmış biri olarak hayır çekerek alıyorlar canım gözlerimin önünde kordonu yavaş yavaş çekerek çıkarttı
Fehime16 yigitege_annesi teşekkür ederim canim 🤗😌yok valla canım hiç hissetmiyorsun bile okdar sancı ve ıkınmadan sonra anlamıyorsun gördüm bu nedir diye sordum o şaşkınlıkla sonra herhangi bir parça kalmismi diye o anlık bakti zaten rahmimiz genişlediği için bebisin kafasından sonra onlar hissedilmiyor 😌
Aselinkooo yigitege_annesi sanmıyorum ya. Bebek çıkıyor afedersiniz Bi süre geçiyor sonra plesenta çıkıyor el kol soktuklarını görmedim 🤣çıkarkende böyle bebek çıkmış gibi rahatlık geliyor sıcak baya. Ertesi gün kontrolde de parmakla kontrol ediliyor bişey kalmış mı diye.
Hilal56 Zor durumda ne olur bilmiyorum ama benim cok rahat çıkmıştı bende bebek çıktıktan sonra kendiliğinden cıktı acımadı hiç
Liyuzamom yigitege_annesi alttan muayene sonrası bunu hiç kaldıramam 😂😂 da ablam ebe ona attım cevap bekliyorum 😂
Bebiscann yigitege_annesi kız öyle bişey olsaydı herkes sezeryan olurdu o ne öyle yaa kolunu sonuna kadar koymuş içine ahhğğ ya Rabbim 😵😵😷
Liyuzamom yigitege_annesi yok böyle alınmıyormuş annem de bebekle birlikte gelir zaten çekerler alırlar böyle yapmazlar dedi
Bebiscann yigitege_annesi ayy Allah kimseye göstermesin o zaman ölüm resmen, aaaa gerçi bebek ordan çıkıyor kolda rahat rahat girebilir looo 🤪🤣🤣🤣🤣
sedefyrs1101 Normal doğum yaptım böyle bisey yok zorda kalmadıkça yapmazlar bence benim karnıma bastırmışlardı çıksın diye öyle çıkmıştı
alcang yigitege_annesi benim duyduğum eş de bebek gibi ıkınarak çıkarılmaya çalışılıyo. Yani bi kere kolun oraya girmesi 😬 tövbe est mümkün değil 😂 normal doğum yapmadım ama duyduklarım hep bu şekilde hatta eşin baskısının olmadığı için o çıkarken daha zor ıkınmak gerektiği ama yine de bilmiyorum
Bsrefe yigitege_annesi boye birsey yok yani bnde olmadi bebek ciktiktan sonra plesantada kendiliginden geldi🤗