Dilekonur bu arada bebeğim 9 yılık oldu 13 kg ve pusetini bile hala kullanıyorum yağ gibi kayıyor yol tutuşu çok güzel memnuniyetim devam ediyor her gören çok afili bir arabası olduğunu söylüyor küçük beyimizin gerçekten görme imkanınız olursa tavsiye edecegim bir araba epey kullandık ama 2. çocuğum için de taş gibi sağlayabileceğimi düşünüyorum tüm aparatları sapasaglam yenidoğan döneminde yatma pozisyonunda içerisine babynest koyarak kullandım 3-4 aylıkken pusete koymaya başladım şimdilerde pusetini tutma yerini en arka kısma kadar çevirerek tv koltuğu gibi kullanıyorum artık çok rahat başını kendisi kontrol edebildiği için oturur pozisyonda duruyor ve neredeyse kahvaltısından tüm öğünlerine onun üzerinde yediriyorum mama sandalyesini boşuna almışım diyebilirim hiç oturmak istemiyor onun içerisinde ama pusetinde çok rahat yemek yaparken yanıma alıp tezgahın üzerine koyuyorum eline oyuncak veriyorum vs derken nerdeyse 1,5-2 saat içerisinde iki üç kez ciiii eeeee falan yaptıgım da duruyor😅 bebek arabasını da artık oturur pozisyonunda kullanıyorum önündeki tutunma yerine ellerini koyup hem beni hem etrafı seyrederek hava almaya bayılıyor diyebilirim. eğer söylediğiniz fiyatta olsa inan’ın yine bu arabayı tercih ederdim ancak geçenlerde elektrik süpürgem bozuldu onu da aynı şekilde stm den elden taksit şeklinde aldık o sırada bebek arabası gözüme çarptı başka renkleri de çok güzelmiş diye geçirdim içimden ben bordosunu kullanıyorum kaliteli ve canlı duruyor alıcı olmadığım için fiyatla ilgilenmedim ama önündeki kagıtta 2 ile başlayan bir fiyat olsa emin’im dikkatimi çekerdi