azragur Kızlar İstanbul Tuzla Pendik Maltepe civarı detaylı ultrason için perinatoloji uzmanı öneriniz var mı ?
3mlek2bebkannesi azragur Emsey hastanesi oya Pekin oğlumda çok memnun kalmıştım şimdi devlette perinatoloji takip oluyorum biz bakıyoruz detaylı ayrıca yaptırmana gerek yok dedigi için yaptırmdım
Cglnrskmk azragur benim doktorum zeki Şahinoğlunu önerdi ben ona gideceğim Yorumlarda gördüğüm kadar da herkes memnun😊
burcuruli 3mlek2bebkannesi oya hanım için fiyat bilgisi biliyor musunuz acaba aradım hastaneyi ama telefondan bilgi vermediklerini söylediler
3mlek2bebkannesi burcuruli telde fiyat vermiyo 2019 450 liraydı ama muayeneye fzla zam gelmemiş geçen ay gittimde onada fazla olmamıştır heralde
demetsyl geçen hafta halil mesuta gittim pendikte cok memnun kaldım uzman radyoloji dr u ama bebeğin kirpiklerine varincaya kadar inceledi ölçtü cok güleryüzlü bilgilendiren bi dr tavsiye ederim
azragur Cglnrskmk evet bana da öyle geldi ve çok tecrübeli anladığım kadarıyla içime sindi teşekkür ederim