ecemsmom Momgirl16 750 olması lazım aklımda hiçbirşey kalmıyor valla . Önce sonomar a gittim oradaki adam yanlış teşhis koydu bizi bayağı korkuttu … bizde Acıbadem e gitmek zorunda kaldık ama iyiki gitmişiz
pelinice ecemsmom aynı şeyi yaşamışız zafer bey bize de yanlıs teshis koydu mehmet ozgur beye gitmeseydik amniyosentez bile yaptırabilirdik kesinlikle mehmet özgür beyden vazgeçilmemesi gerekiyor detaylı ultrasonda 1 numara ağustosta 1000 tl cektirmiştik ama ondan allah razı olsun feda olsun bizi dogru yönlendirdi🙏🏻
Meldaa55 Yildirim dorukta ersin bey vardi cok da guzel bakip anlatiyor ama su an fiyati falan ne bilmiyorum 3 sene once gitmistim bu seferki gebeligimde de yine onu tercih edecegim dorugu arayip ogrenebilirsiniz
ecemsmom pelinice gittiğim doktordan memnun olmasam kesinlikle ona geçerdim birdaha hamile kalırsam direk tercih ederim yani Mehmet beyi . Bu sonomarı anlamadım genelde yapıyor bunu sanırım okadar kötü bişey ki perişan olmuştum …
zeynepkilinc Yıldırım doruk Ersin doktor en son 4 ay önce 350 TL sadece pandemiden dolayı eşleri almıyorlar odaya o konuda biraz kötü eşin göremiyor bebeği ama doktor güzel ilgileniyor detaylı şekilde herşeye anlatıyor gösteriyor 👍