gulumse0611 alcang cihanpol için sormuşlar beğenen de var beğenmeyende bn çok beğenmedim yani değmez ha bülent ha derya gibi ki bülent bey ilgileniyorda çok demiş aynen bnde şaşırdım memorial mehmet emin ayağ da zaten o kadar 🤷🏼♀️
alcang gulumse0611 ben giden kimsenin memnun kaldığını görmedim. Bülent beye de gittim oda iyi bir doktor. Mehmet Emin bey Memorial da mı doğum yaptırıyomuş bilmiyordum
gulumse0611 alcang oradada yaptırıyor evet eşimin arkadaşı vardı o deryada yaptırmış ona sorduyprum şimdi naslmş diye
alcang gulumse0611 Memorial mantıklıymış o zaman. Doğum yapan kimse yok ama muayenesi bile kötüymüş bi giden tekrar gitmedi belki arkadaşınız memnun olabilir eğer ona ilgili davranmışsa
gulumse0611 alcang bn sezeryandan sonra gitmiştim bnde memnun kalmadım eve memorial çok iyi odaları falan ameliyathanesi vs güzel
alcang gulumse0611 evet fiyatı da çok yüksek değilmiş yani deryaya verileceğine memoriale verilir doktorları da iyi diye duydum
gulumse0611 alcang evet burda mehmet eminde yaptırıyor hem bnm tek korkum sezeeryanlıyken dönüş bn çok zorlanmştım toparlanamamıştm ondan
alcang gulumse0611 ikinci sezaryen ilkine göre daha kolay oluyor. Ama arabayla dönüşünüz nasıl olur bilemiyorum yollar güzel ama mesafe az değil