Songul42 Bilgee bende 33 haftaligim hersey hazir cantaya yerlestirme kaldi daha erken gibi geldi bana 36 37 gibi yerlestirirm diye düşünüyorum
Esma29 Bence ne zaman kendini boş müsait hissedersen yap yıka ütüle ve hazırla. Erkeni geçi olmaz ki bu işin. Emin ben erkenden yaptım şuan olsa hayatda yapamazdım herslde aşırı bir üşengeçlik baş gösterdi. 34 haftamda herşeyim hazırdı benim. Benim çantam ve bebeğin çantası ayrı olarak hazırladım . Hatta ikramlık çikolatalarımı yaptırdım baskılı dolabımda muhafaza ediyırum. Oda süsleme ücreti kapı süsü herşeyimi erkenden bitirdim . İnan şuan kafam götürmez çünkü yoruldum artık biran önce doğsun istiyorum. Bence erken değil hazır bulunsun ne olur ne olmaz belli olmaz
tomurcukannesi Bende çarşaf müslin peluşlar falan herşey tamamlanınca yıkıcam inşallah 32. Haftamdayım heralde haftaya yıkarım
Kivito UluElif toplayınca da baya rakamm tutuyo yahu daha hastane ye ödenecek para ekstra ihtiyaçlar bitmiyor 😂
Ssr2561 Bilgee ben 34 haftalığım dün yıkadım bugün ütüledim canım hurcun içine koydum tozlanmasın diye 36de çantamı hazırlamayı düşünüyorum