Limon bebeği eritirmiş
MerveNur- masallah masallah 🥰❤️ Çoğuna He deyip geçiyorum ztn cnm oyle şeyler diyor Kİ duyman lazım 😄
Suzanne hahaha ye afiyet olsun limon yiyenlerin çoğu erkek cinsiyette hrlde ya 😄
Hennagranfx ahshaha Allahtan benimki çekiniyor sen zaten araştırıyosundur sen daha iyi bilirsin diyor😂😂
Hennagranfx 17 haftalık gebeyim oğluşum hep ekşi şeyler istediği için limonu kabuğuyla yemişliğim bile var o kadar çok limon yedim ki bebek erimedi duruyor😅 Bence hurafe inanma canım 😃
Hennagranfx ay gülmekten karnıma agrı girdi o zaman benim bebeğimin erimesi gerekti ben bebepimden birbuçuk ay habersizdim ve ramazandaydık deli gibi ekşi limon suyu limonata acı yedim niye benimki erimedi töbe yarabbim ne uyduracaklarınj şaşırdılar heral
Sinemfidan masallah limon yiyenlerin hepsi erkek sanırım cinsiyetleri yaaa bu yıl erkek yılı belli
Hennagranfx ay canım bende senin gibi covid ve hamile oğlumu aynı gün öğrenmiştim ama doktor limonlu su iç C vitamini tüket demişti öyle çok şükür atlattık tez zamanda iyileşirsiniz inşallah
Hennagranfx turşu mu bu bebek eritecek. Saçmalamasın kaynananız.
rgk kız ztn ben kaynanama kulak assam ohoooo şimdiye kimbilir nolurdu gülüyorum çoğu sözüne He deyip geçiyorum da surekli arıyor yeme limon da asit var eritir dio sonra düşürür dio eritir konusuna kulak asmıyorum da düşürür mü diye korktum asitli olduğu icin birde yeniyim ya daha
Mimik hahaha afiyet olsun bende eritir sözüne gülüyorum da tovbe estagfurullah birde düşürür diyor . Allahim korusun. Ayy peki cinsiyeti ne erkek mi :) bu kdr çok limon yeyip de kız diyen olmadı hic
RumeysaNur34 hahaha yarasın cnm 😄 bende çok yiyorum yemeye de devam😄
Hennagranfx evet canım eritiyor ben de soda içmiyorum bebeği sindirmeyim yanlışlıkla diye
Aylin_16 hahahhaa afiyet şifa olsun cnm ye bende yiyorum o dedi diye kesmedim ztn de düşürür dedi biraz önce de arayıp baktı eritir demesini aldırış etmiyorum düşürür dio simdi de 😄 illa sözünü dinletecek onda da oyle bi huy var birseyi söylüyor ya tmm sozunu dinledim diceksin ah bide dinleme surekli söylüyor kız bide üşenmiyor kendisi haksız da olsa ben bilirim dio 😄
Hennagranfx aynen işte tansiyonu etkilşyormuş o yüzden azalttım ikinciye ama ilk oğlumda gece yarısı limonun bitti diye komşulardan birer ikişer topladığımı bilirim yani 😅😅😅
Hennagranfx kiz🤣🤣
Ye eksiyi cikar ayse’yi
Ye tatliyi cikar hakki’yi derler😂
Herseyin fazlasi zarar gebelikte dikkaat etmek laziim tabii…
Yemeden once internetten arastir…
Dun ihlamur cayi yapicaktim, gebelikte iciliyor, ama son donemlerinde tavsiye edilmiyormus mesala😅 direkten döndüm…
Muhtemelen 1 bardaktan bisey ollazdi ama, griple yorulmus bunyem, ne olur ne ollaz tedbiri elden birakmiyim dedim…
Hennagranfx cahillikten başka bişey değil. Geçenlerde nezle oldum hiç ilaç içmeden yemin ederim limon yiyerek atlattım iki günde zaten ekşi aşeriyordum. Bi de kan cıvıltıcı covidte çok önemli ben oksapar da kullanıyorum doktorum covidte avantajın bu demişti. Kanın cıvık olması hem bebeği hemde covitin vücuttan hızlı atmasını sağlıyor. İnternette de okuyabilirsiniz bol bol C vitamini al bakma sen kaynanana eritir diye bişey mi var emanet mi bu çocuk için rahat tut herşeyi ye boşver
Mom3834 soda içsem eritir mi diye sorucam bide hahahhaa 😄😄😄 sacmaliyor ztn hep ben bilirim kafasında biri ama dinleyen kim eritir diye saçma bir şey daha duymadım onu dinlemiyorum diye de düşürür dio bugun de gelmiş tovbe estagfurullah. Bildigi söylediği yanlış da olsa kendisini dogru sanıyor yaptirmaya dinletmeye çalışıyor ah bu kadın beni oldurecek 😄🤦🏼♀️
Hennagranfx hayır tabiki C vitamini 😂 ama asitli olduğu için fazlası zarar herşey gibi günde 1 taneden sorun olmaz bu dönemi atlatman daha önemli bebeğininde seninde sağlığın için