serimiyy Huzursuz bağırsak sendromum var doktor probiyotik takviyesi kullan dedi herhangi bi marka önermedi ben solgar ultibi ile probimax arasında kaldım bu rahatsızlığı olup da takviye kullanan varsa yazarsa çok iyi olur
zambak36 serimiyy Geçmiş olsun bende de ibs var solgar kullanmıştım ama ciddi bi karın ağrısı yaptı bende
brvnsubasi serimiyy aynı sıkıntıyı çekiyorum geceleri rahat bırakmıyor şurda yerimi alayım çözüm önerileri neler🙄 Birde Doğumdan sonra geçiyor mu acaba
sudalis serimiyy Eşimdede huzursuz bağırsak sendromu var doktor probiomax verdi iyi geldi baya bağırsaklarına. Solgarı bilmiyorum
2minnosannesi_ Probiyotik duymamıştım magnezyum eksikliği tetikliyor hamilelikte bildiğim kadarıyla bende yaşıyordum doktorum osteocare verdi günde 1 tane tok karnına içiyorum onu kullanmaya başladığımdan beri eskisi gibi değil neredeyse yok gibi
serimiyy sudalis Benimde aklımda probiomax vardı içerik olarak benzer solgarla ama arada uçurum fiyat farkı var
sudalis serimiyy Evet solgar aşırı pahalı cidden probiomax en mantıklısı ki imuneksin takviyesi zaten yılların firması
serimiyy sudalis Siz söyleyince eczaneden aldım bi de diyetkolik diye bi siteden diyetisyen indirimi varmış kutunun içinden çıktı :) umarım faydasını görürüm