Sude-96 13 aralıkta kavuşacağız inşallah 12 gün sonra Daha önce sezeryan olan anneler mutlaka şunu yap şunu yanına al şunu kullan tavsiyeleriniz var mı? Bir de güzel tecrübelerinizi dinlemek isterim. Mesela Korse olayı hemen takmalı mıyım beklemeli miyim
Minnakkurabiyeveannesi27 Sude-96 Kuzum öncelikle sağlıkla kucağına al bebeğini korseyi Benim bildiğim kadarıyla 15 gün sonra falan takabilirsin en az onun dışında ilk önce sütünün gelmesi önemli sütünün gelmesi için de şimdiden başla bol bol dereotu rezene çayı ve süt artırıcı çay kullan
Fundacanik Sude-96 Kac haftaliksin canm bende pazartesi veya salı gidecem gün almaya banada 13 gibi der 9 aylik oluyor cünkü tam aynimiyiz senle yoksa 😊😊
Sude-96 Minnakkurabiyeveannesi27 Burada birkaç kişiden hemen takılabilir diye duydum o yüzden sordum canım, evet en önemlisi o ama doktorum o konuda bayağı moral verdi ya hemen tenten’i temas yaptırıyoruz falan dedi bilmiyorum inşallah o konuda sorun yaşamam en başta stres yapmıyorum ki bunu sütüm hemen gelsin
Aysekadir Sude-96 sürekli yürüyüş yap sezeryanin ilacı yürüyüş bikter çikolata ve saade kahve iç bol bol baş agrin vs olmasın diye sütüm gelmez diye korkma sürekli emzir