Asil28 ve 13. haftada büyük ihtimal erkek dendi, 17+3 de kesin kız bu konuyu kapatalım dedi doktorum 😂😂😂 sağlıkla gel annesinin arkadaşı, babasının prensesi 😘😘
deletedmom87894 Asil28 ya ne kadar güzel bende çok isterdim kızımın olmasını🧿allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🙏🏻
Merro Asil28 aa aa şıan çok şasırdım 😅 erkekten kıza dönen pek duymamıştım banada 12. Haftda erkek dedi şimdi 16. Haftayı beklıyoruz, hatta şurda gördüğün öıkıntı pipiye dönüşcek şeklinde bi yorum yaptı dr 😅 siiznkine baya şaşırdım
B-Y94 Asil28 kızz aynı brn 14 haftalıkken %95 etkek dedi 17 haftaöda başka doktora gittim devlete dörtlü tarama kıza benziyor dedi şaştık kaldık eşim ikisine de inanmıyor detaylı ultrasona inanıcak 😂
Asil28 Merro bana da 12. Haftada çıkıntısı var erkek dedi ve gösterdi. 13. Haftada evet büyük ihtimal erkek dedi. Bugün kesin kız dedi😂 23 Aralıkta detaylıya girecem o zaman net belli olur
Merro Asil28 şaşkınlıpım hala devam edıyor bizim senaryoda sizinkine dönmesin 😅 hayırlısı olsun inşallah kız erkek farketmez anasına babasına hayırlı evlat olsunlar inşallah 🤗 detaylıdan sonra tekrar yazarsanız bende merak ettm bende yazarım benımkinin gidişatını 🌸🌝
B-Y94 Asil28 bende bende 😂 24 aralıkta gircem bana 14 haftalıkken Erkek dedi devlete gittim dörtlü tarama için orada 17 haftalıktım dedi kız kıza benziyor detaylıda tam anlarız 😂
Merro B-Y94 hadi bakalımhikayeler baya benzıyor banada erkekler genelde kıza dönmez gibi gelirdi ama nasip işi bakalım 😅☝🏻🙊